maritbet girişmaritbet
Kandıra ve Darıca’da kadınlar plajı!

Kandıra ve Darıca’da kadınlar plajı!

Başkan Karaosmanoğlu’ndan kadınlara müjdeli haber; Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmı ile SGK tesisleri kadınların kullanımına ayrıldı.

Kocaeli'de kadınlara açtığı özel plajlarla kentimizdeki önemli bir eksikliği gideren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu'ndaki kadınlar plajının bu yaz yine faaliyette olacağını söyledi. Kadınlara yazın bu ilk günlerinde müjdeli bir haber veren Başkan Karaosmanoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) devir alanın tesislerin de kadınların kullanıma açılacağını ifade etti. Ayrıca bu sezon Kandıra Kerpe'deki Miço Koyu da kadınlara tahsis edilecek.

kadınlar plajı

HEM PLAJ, HEM TESİS KADINLARIN

Başkan Karaosmanoğlu, SGK'dan devir alınan tesislerde ve Bayramoğlu plajında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile inceleme yaptı.  Yüzme havuzu ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kadınlarımız burada yaz aylarında doyasıya hem denizden hem de buradaki tesisten faydalanabilecekler. Sosyal donatılarıyla örnek bir yer olacak. Bu tesis Darıca ilçemize ve kentimizde önemli bir eksikliği giderecek. Kocaeli'deki tüm kadınlarımızın ücretsiz olarak kullanacağı bu tesis ve plaj huzur mekânı olacak” dedi.

kadınlar plajı

KANDIRA MİÇO KOYU DA KADINLARA TAHSİS EDİLDİ

Kocaeli'nin Karadeniz kıyısındaki turizm ilçesi Kandıra'da da kadınlara dönük özel bir plaj kurulması için talimat veren Başkan Karaosmanoğlu, çalışmaların sezona yetiştirilmesini istedi. Kendine has güzelliğiyle Kandıra Miço Koyu, 81 bin metrekare büyüklüğünde olacak. Çevre donatılarının yapılmasıyla birlikte Kocaeli'nin ve dışarıdan şehrimize gelen kadınların kullanımına tahsis edilecek Kerpe'deki Miço Koyu, doğal plajıyla biliniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kandıra ve Darıca’da kadınlar plajı!
  • 04.06.2015 13:23

Kandıra ve Darıca’da kadınlar plajı!

Başkan Karaosmanoğlu’ndan kadınlara müjdeli haber; Bayramoğlu sahilindeki plajın ...