maritbet girişmaritbet
Kalekim, hayatı kolaylaştıran ‘Garantili Usta’ dönemini başlattı

Kalekim, hayatı kolaylaştıran ‘Garantili Usta’ dönemini başlattı

Kalekim, ‘Garantili Usta Sistemi’ ile dünyada bir ilke imza atıyor

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi' ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlattı. ‘Garantili Usta Sistemi'ni, 65 ilde, 2 bin 500 usta ile faaliyete geçirdiklerini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Ustalara sağladığı katkının yanında, tüketicilerin hayatını kolaylaştıran sistem ile öncelikli hedefimiz 81 ilde 5 bin ustaya ulaşmak” dedi.  

Yapı sektöründe 41. yılını kutlayan Kalekim, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünlerin yanı sıra, tüketiciler ve profesyoneller için her alanda çözümler sunmaya devam ediyor. ‘Garantili Usta Sistemi'nin tüketicilere ve ustalara çok önemli katkıları olacağını vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, projenin ilk ortaya çıktığı andan itibaren nihai tüketicinin memnuniyetine ve avantajlarına öncelik verdiklerini kaydetti. 

Sistem nitelikli ustaların rekabet gücünü artırıyor

Kalekim olarak, bu alanda, dünyada ilk kez ustaların yapacağı uygulamalar için garanti verdiklerini kaydeden Altuğ Akbaş, “Garantili Usta Sistemi, bugün 55 bin üyesi bulunan Kalekim Usta Kulübü üyesi ustaların sektördeki rekabet gücünü artırıyor. Bu sistemle nitelikli ustalarımızın tercih edilirliğini artırarak, onlara yeni iş imkanları sunuyoruz. Projeyi 65 ilimizde uygulamaya koyduk, öncelikli amacımız bu sistemi 81 ilimizde aktif hale getirmek. Bu sistemle 5 yılda 5 bin ustaya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. 

‘Garantili Usta'nın odağında müşteri memnuniyeti var 

‘Garantili Usta Sistemi'nin, ustaların mesleki bilgi ve becerilerini de geliştirdiğini ifade eden Altuğ Akbaş, “Kalekim olarak yetiştirdiğimiz ustalara, sunduğumuz uygulama garantisi ile artı değer katıyor, güvenini kazandığımız müşterilerin de hayatını kolaylaştırıyoruz. Müşterileri memnuniyeti, ustamızın referansı demektir. Keşif ve uygulama sonrası tüketici ile yapılacak anket sonuçlarına göre en iyi referansı alan ustalarımızın müşteri memnuniyeti puanı yükseliyor. Garantili Ustalarımız, yeni çalışmalara da, müşteri memnuniyeti puanına göre yönlendiriliyor. Böylece nihai tüketici, ‘Garantili Usta Sistemi' ile daha iyi seramik uygulamaları ile karşılaşırken, sektörde seramik uygulamasının kalitesi artıyor. ‘Doğru ürün, 'doğru çözüm', ‘doğru uygulama' prensibiyle hayata geçirdiğimiz sistem ile aynı zamanda tüketici şikayetinin azalmasını da sağlıyoruz” diye konuştu.

2 yıl uygulama, 10 yıl ürün garantisi

‘Garantili Usta Sistemi', banyo, mutfak, balkon, teras gibi iç ve dış mekanlardaki tüm seramik uygulamalarını kapsıyor. Kalekim'in Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleştirdiği zorlu eğitimden geçerek ‘Seramik Uyum Kursu' mezunu olan ustaların, Kalekim ürünlerini kullanarak yaptıkları çalışmalar; 2 yıl uygulama, 10 yıl ürün garantisi ile güvence altına alınıyor.

Kadınlar sistemi güvenle kullanıyor

Garantili Usta Sistemi, kadın tüketicilerin de ilgisini çekiyor çünkü bu sistem sayesinde kadınlar; kendilerini uzak hissettikleri inşaat-yapı malzemeleri ve tadilat konusunda, kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan rahatlıkla nitelikli ustalara ulaşabiliyor. Müşteri memnuniyet puanı yüksek Garantili Usta'yı kendisinin seçmesinin verdiği güveni de hisseden kadın tüketicilerin, Kalekim'in tüm ürün ve uygulamaları garanti altına almasıyla hayatı kolaylaşıyor. 

‘Garantili Usta Sistemi' nasıl çalışıyor?

4 adımda garantili hizmet

1 – Müşteri, internetten veya Çağrı Merkezi'nden sisteme kolayca ulaşıyor
Müşteri, 0850 222 8782 numaralı Çağrı Merkezi'nden veya www.garantiliusta.com'dan, ihtiyaç duyduğu konuyu aktarıyor ve uygulama yapılacak mekan hakkında bilgi veriyor. 
2 - Sistem, 3 sertifikalı ustayı öneriyor
Müşterinin adresine en yakın, iş durumu müsait olan ve en yüksek müşteri memnuniyeti puanına sahip 3 Garantili Usta, sistem tarafından otomatik olarak öneriliyor. 
3 - Önerilen 3 usta ücretsiz keşif için müşteriyi 24 saat içinde arıyor
Sizinle SMS ve e-posta aracılığıyla iletişim sağladıktan sonra ustalarımız 24 saat içinde müşteriyi arıyor ve müşterinin uygun olduğu günde ücretsiz keşfe gidip, Kalekim'in ‘doğru ürün', ‘doğru çözüm' ve ‘doğru uygulama'sını sunuyor. 
4- Müşteri en uygun ustayı seçip garantili uygulamayı başlatıyor
Tüm teklifler içinden müşteri en uygun ustamızı seçerek garantili seramik uygulamasını yaptırabiliyor. Garanti Sözleşmesi, usta ve müşteri tarafından imzalanarak Kalekim'e gönderildikten sonra seramik uygulamasına başlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kalekim’den cephe kaplama sisteminde yeni ürün ve hizmet!
  • 13.10.2022 16:43

Kalekim’den cephe kaplama sisteminde yeni ürün ve hizmet!

Kalekim, dinamik ürünler oluşturmak, yeni fikirler ortaya çıkarmak veya var olan ...

Kalekim, 2022 yılında istikrarlı büyümesini sürdürüyor
  • 07.06.2022 16:22

Kalekim, 2022 yılında istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, yurt içi ve yurt dışı ...

Kalekim'in ilk çeyrek karı %194’lük artışla, 70,8 milyon TL’ye ulaştı
  • 22.04.2022 16:03

Kalekim'in ilk çeyrek karı %194’lük artışla, 70,8 milyon TL’ye ulaştı

Türkiye Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, 2021 yılında ulaştığı ...

Kalekim, 2021'de 213,2 milyon lira net kar elde etti
  • 02.03.2022 15:54

Kalekim, 2021'de 213,2 milyon lira net kar elde etti

Türkiye Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, 2021 yılı finansal so ...

Kalekim, Lyksor Kimya A.Ş.’nin yüzde 75’ini satın aldı
  • 14.02.2022 09:03

Kalekim, Lyksor Kimya A.Ş.’nin yüzde 75’ini satın aldı

Kalekim, inşaat malzemeleri sektöründeki portföyünü daha da güçlendirmek am ...

Kalekim, Tecnica 542 ile zeminlere direnç kazandırıyor
  • 08.01.2022 14:39

Kalekim, Tecnica 542 ile zeminlere direnç kazandırıyor

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, hayatı kolaylaştıran yenilikç ...