maritbet girişmaritbet
Kağıthane'de 5 katlı binanın yıkımı tamamlandı

Kağıthane'de 5 katlı binanın yıkımı tamamlandı

Kağıthane'de çöken binanın yan tarafında bulunan ve tahliye edilen 5 katlı binanın yıkımı tamamlandı.

İstanbul Kağıthane'de istinat duvarı yıkılan dört katlı bir bina çöktü. Bölgede 21 binanın boşaltıldı. İlçede çöken binanın yan tarafında bulunan ve tahliye edilen 5 katlı binanın yıkımı tamamlandı

Kağıthane'de çöken binanın yan tarafında bulunan ve tahliye edilen 5 katlı binanın yıkımı tamamlandı. Ekiplerin, 2 yıl önce inşaat temeli açılan ve risk oluşturan çukur için başlattığı dolgu çalışması ise devam ediyor.

Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokak'ta dün öğlen saatlerinde çöken binanın yan tarafında bulunan 5 katlı binanın yıkım çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 10 saat süren çalışmaların ardından altı boşalan ve risk oluşturan 5 katlı bina kontrollü bir şekilde yıkıldı.

DOLGU ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Büyük bir risk oluşturan 5 katlı binanın yıkılması devam ederken başlayan ve 2 yıl önce açılan inşaat temelinin oluşturduğu çukur alanda başlatılan dolgu çalışması ise devam ediyor. Ekipler inşaat yapılması için açılan çukuru doldurmak için kamyonlarla hafriyat taşıyor.

ENKAZ GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI

Kağıthane'de 4 katlı binanın çökmesinin ardından çevredeki 21 bina risk nedeniyle boşaltılmış, boşaltılan bir binada kontrollü olarak yıkıldı. Kontrollü yıkılan binanın enkazı gün ağarınca ortaya çıktı.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokakta bir inşaat temelinde yapılan kazı sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle 4 katlı bir bina büyük bir gürültüyle çökmüştü. Çöken bina ile birlikte iki tane otomobil de bina enkazının altında kaldı.

Yaşanan olayın ardından çevredeki birçok bina güvenlik amacıyla boşaltılmıştı. Çöken binanın çevresindeki yıkılma tehlikesi olan bir başka bina ise ekiplerin yaptığı çalışmalarla kontrollü bir şekilde gece boyunca yıkıldı. Yıkımı yapılan binanın son zemin katının bir kısmı kaldığı ve yaklaşık 10 saatlik bir çalışmanın ardından ara verilmişti. Oluşan enkaz gün ağarınca ortaya çıkarken, polis ve zabıta ekiplerinin çevredeki güvenlik önlemleri sürüyor. Enkaza çıkan yol ve caddeler güvenlik şeridi ve bariyerlerle araç ve yaya trafiğine kapatıldı. 

AİLELER GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kağıthane'de 4 katlı binanın çökmesinin ardından risk nedeniyle bir bina kontrollü olarak yıkıldı. Yıkılan binada evleri bulunan bazı kadınlar, yıkımın başına gelerek göz yaş döktü.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokakta bir inşaat temelinde yapılan kazı sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle 4 katlı bir bina çökmüştü. Çöken bina ile birlikte iki tane otomobil de bina enkazının altında kalırken, risk nedeniyle 5 katlı bina da kontrollü olarak yıkıldı. Kontrollü olarak yıkımı gerçekleştirilen binanın son zemin katının bir kısmı kaldığı ve yaklaşık 10 saatlik bir çalışmanın ardından ara verilmişti.

Sabah saatlerinde enkazı ortaya çıkan binanın başına gelen aileler gözyaşı döktü, harabeye dönen evlerini çaresiz bir şekilde seyretti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz