maritbet girişmaritbet
Kadir Topbaş Esenler Belediyesi’ni tebrik etti

Kadir Topbaş Esenler Belediyesi’ni tebrik etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, yüzde 62.3’lük oy oranıyla birinci olan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu tebrik etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Esenler İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu 63. Danışma Meclisi'nde Esenlerliler ile bir araya geldi. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Topbaş'ın yanı sıra; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız Konal Süslü, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Aydın ve Ömer Çetinkaya, Belediye Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, AK Parti Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat, AK Parti Esenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdal Başak ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Sözümüzü tuttuk

Programda ilk söz alan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde yüzde 60'ın üzerinde oy almış olmaktan gurur duyduklarını belirtti ve, “Biz Başbakanımıza söz vermiştik, yerel seçimlerde Esenler yüzde 60'ı geçecek dedik ve sözümüzü tuttuk” dedi. “Kadir Topbaş'a İstanbul'da en büyük desteği Esenler olarak biz verdik” diyen Özkan, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Oyunu en fazla arttıran ilçe

Özkan'ın ardından konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “30 Mart Yerel Seçimleri'ne girmeden önce Esenler'de 155 bin hanenin hepsini istisnasız dolaştık. Ziline bastıklarımızın hiçbiri yüzümüze kapılarını kapamadı. Çaldığımız her kapıda İBB Başkanımız Kadir Topbaş'ın adını gururla söyledik. Türkiye'de oyunu en fazla arttıran ilçelerden biri olduk” dedi. “Esenler'e yapılan hizmetlerin vefasını Esenler halkı, 30 Mart'ta sandıkta gösterdi” diyen Göksu, “Esenler'i İstanbul'da marka bir şehir yapma yolunda çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Esenler muhteşem bir zırhtı

Göksu'nun ardından söz alan AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız Konal Süslü, seçim döneminde bir aile gibi özveriyle çalıştıklarını belirterek, “Esenler muhteşem bir zırhtı. Kadir abisinin de, Tevfik kardeşinin de önünde siper oldu” dedi.

Yanlış yapma lüksümüz  yok

“Evlatlarımız başka ülkelerin şehirlerine imrenmesin, bunu arzu ediyoruz, bunun için çalışıyoruz” diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Biz yanlış yapamayız. Yüzünüzü ak, başınızı dik, alnınızı açık tutacak çalışmalar yaparız” şeklinde konuştu. Topbaş sözlerine şöyle devam etti:

“Biz ancak ve ancak millete hizmet ederiz. Türkiye'nin önü açık. Ekonomik politikalarda başarı elde ettikçe dünyada söz sahibi olmaya başladı. Seçilmiş olarak bizler, sizlerin yüzünü yere eğdirmeden hizmet etmek zorundayız. Sizlerin emekleri ve duaları bizi buraya getirdi. Yanlış yapma gibi bir lüksümüz yok. Siyaset olsun diye bu makamları meşgul etmek istemiyoruz. Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı'na kadar taşıdınız beni. Dünyanın bütün kentleri İstanbul'u örnek alıyor. Şimdi önümüzde yeni bir 5 yıl var ve biz bu 5 yılda ne yaparız da İstanbul'u daha yaşanabilir hâle getirebiliriz diye çalışıyoruz. İşte bu çalışmaları sizin sayenizde yapabiliyoruz.”

Topbaş'tan Göksu'ya tebrik

Konuşmasının ardından Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'yu seçimlerde kazandığı İstanbul şampiyonluğundan dolayı tebrik eden Topbaş, İstanbul'u ve Esenler'i yeni dönemde büyük farklılıkların beklediğini söyledi. Programın sonunda Göksu, Topbaş'a günün anısına bir hediye takdim etti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum: "Türkiye'nin dört bir yanında 3 milyon konutumuzu dönüştürdük"
  • 08.11.2022 17:11

Bakan Kurum: "Türkiye'nin dört bir yanında 3 milyon konutumuzu dönüştürdük"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve ...

"Türkiye'nin dört bir yanında 3 milyon konutumuzu dönüştürdük"
  • 08.11.2022 15:17

"Türkiye'nin dört bir yanında 3 milyon konutumuzu dönüştürdük"

Bakan Kurum, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Esenler Belediyesince YTÜ Davut ...

Kadir Topbaş ve Vasip Şahin'den yağmur açıklaması!
  • 18.07.2017 16:35

Kadir Topbaş ve Vasip Şahin'den yağmur açıklaması!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ...

Kadir Topbaş, Beykoz metrosu hakkında konuştu
  • 13.04.2017 11:13

Kadir Topbaş, Beykoz metrosu hakkında konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beykozlulara metro müjdesi ve ...

Önemli çalışmalar yapıyoruz
  • 05.02.2017 16:26

Önemli çalışmalar yapıyoruz

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projelerinin temel atma törenine katılan İstanbul Büyü ...

Kadir Topbaş'tan metrobüs güzergahında metro açıklaması!
  • 24.09.2016 13:38

Kadir Topbaş'tan metrobüs güzergahında metro açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metrobüs kazasının ardından a ...