maritbet girişmaritbet
İzmirlilerin 'MaviBahçe'si yarın kapılarını açıyor

İzmirlilerin 'MaviBahçe'si yarın kapılarını açıyor

İzmir-Karşıyaka’da 200 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçirilen alışveriş merkezi MaviBahçe yarın açılıyor.

İzmir'in yeni AVM yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. 200 milyon dolar yatırım hacmine sahip MaviBahçe, 14 Kasım, Cumartesi günü İzmir-Karşıyaka'da kapılarını açıyor. 60.000 metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinde, 4 kat üzerinde 200'den fazla mağaza, 47 restoran ve kafe, 2.000 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, İzmir'in en geniş çocuk katı ve eğlence alanları ile IMAX teknolojisini İzmirlilerle ilk kez buluşturacak olan 11 salonlu sinema yer alıyor. Teraslı restoran ve kafelerin, palmiye ağaçları ve Ege'ye özgü çiçekler ile bezenmiş havuzlu ferah bahçelerin çevrelediği meydanı, geniş rekreasyon alanları, ziyaretçileri benzersiz bir alışveriş ve eğlence deneyimine davet ediyor. 2.000 araç kapasitesine sahip otopark da ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor.

MaviBahçe'nin yatırımcısı, Favori Kuyumculuk tarafından kurulan Opera Gayrimenkul. ECE Türkiye, Alışveriş Merkezi'nin uzun dönemli yönetimini üstleniyor. MaviBahçe, yaklaşık 3.500 kişiye istihdam sağlayarak şehrin sosyo-ekonomik gelişimine de fayda sağlıyor.

İzmir'in yeni AVM yatırımı MaviBahçe'de alışveriş yapan insanlar...

MaviBahçe'nin içinde İzmir var

İzmirlilerin talep, ihtiyaç ve alışkanlıkları göz önünde bulundurularak planlanan projenin mimarisi, İzmir'in geleneksel evleri, köprüleri ve yeşil bahçelerinden ilham alıyor. İzmirlilere aşina oldukları “yaşam tarzını” sunacak olan MaviBahçe'de ziyaretçilerin, konforlu bir alışveriş deneyimi yaşamanın yanında, gerçekleştirilecek sanatsal ve kültürel etkinliklere katılmaları, Ege'nin özgün lezzetlerini tatmaları, ferah meydan ve teraslarda aileleri ve arkadaşları ile keyifli vakit geçirmeleri hedefleniyor.

Opera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selami Özel, “Çalıştığımız değerli iş ortaklarımızın katkıları ile rekabet üstü bir konsept ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Bölge insanını çok iyi tanıyan İzmirli bir yatırım grubu olarak MaviBahçe'nin İzmirlilerin yaşam tarzına, satın alma alışkanlıklarına uyan, herkesin severek geleceği bir alışveriş ve yaşam merkezi olacağından, benzersiz bir alışveriş deneyimi sunacağından kuşkum yok. İçinde İzmir olan herkesi, MaviBahçe'ye bekliyoruz. MaviBahçe, benzersiz konsepti ile İzmir'de alışverişin havasını değiştirecek ” dedi.

ECE Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı, “MaviBahçe, şehrin en seçkin konut yerleşim alanlarının tam merkezinde, yeni yatırımlar ile her geçen gün daha çok değerlenen Karşıyaka sınırları içerisindeki Mavişehir'de yer alıyor. MaviBahçe ile potansiyel ziyaretçi kitlesinin talep ve ihtiyaçlarına uygun, nitelikli perakende arzını sağlayabileceğimize inanıyoruz. Alışveriş Merkezi, tam da bu sebeple gerek perakende grupları gerekse müşteriler için çok cazip bir lokasyon olarak öne çıkıyor. Konumu, ulaşım olanakları, benzersiz mimarisi, seçkin marka karması, yüksek kaliteli yönetim hizmetleri ve gerçekleştirilecek prestijli etkinlikler ile MaviBahçe, bölgesel bir alışveriş merkezi olarak konumlanıyor” dedi.

Dünyaca ünlü markalar MaviBahçe'de

MaviBahçe, 200'ün üzerinde ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapıyor. Beymen, Vakko, Koton, LC Waikiki, DeFacto, Mango ve Marks&Spencer'ın da aralarında yer aldığı, modaya yön veren markaların yanında, Macrocenter, TeknoSA, D&R, Fun Time, Tepe Home, Mudo Concept ve IMAX teknolojisi ile Cinemaximum da alışveriş merkezi için çekim gücü oluşturuyor. Bu markalardan bazıları İzmir ve Ege Bölgesi'nde ilk mağazalarını açıyorlar. İçerisinde giyimden eğlenceye, çocuk kuaföründen aktivite alanlarına kadar çocuklara dair her şeyi barındıran, İzmir ve çevre illerin en büyük ve nitelikli çocuk katı MaviBahçe'yi rakiplerinden ayırıyor. Big Chefs, Midpoint ve Hayal Kahvesi'nin de aralarında yer aldığı, Türk, dünya ve Ege mutfağından lezzetler sunan, açık alanları ile seçkin restoran ve kafeler de alışveriş merkezinin çekim gücünü artırıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İsra Holding'den 'V' serisi
  • 24.03.2022 14:37

İsra Holding'den 'V' serisi

İsra Holding, 2022 Vizyonunu ve Yeni Projelerini düzenlediği basın toplantısıyla ...

V Mall İstanbul'un yönetimi Ece Türkiye'de!
  • 10.07.2021 14:12

V Mall İstanbul'un yönetimi Ece Türkiye'de!

İsra Holding, Başakşehir’de hayata geçireceği V Mall İstanbul projesinin uzun dö ...

V Mall İstanbul'un yönetimi Ece Türkiye'ye emanet!
  • 08.07.2021 11:49

V Mall İstanbul'un yönetimi Ece Türkiye'ye emanet!

İsra Holding, Başakşehir’de hayata geçireceği V Mall İstanbul projesinin uzun dö ...

Ankamall'a en çevreci alışveriş merkezi ödülü!
  • 05.07.2021 17:18

Ankamall'a en çevreci alışveriş merkezi ödülü!

ANKAmall, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ‘’En Çevreci Alışveriş Merkez ...

ANKAmall çocuk profesörlerini arıyor
  • 09.04.2021 09:43

ANKAmall çocuk profesörlerini arıyor

ANKAmall, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken düzenlediği yar ...