maritbet girişmaritbet
Ivanka Trump: En az üç çocuk istiyorum!

Ivanka Trump: En az üç çocuk istiyorum!

Trump imparatorluğunun başına geçen ve kısa sürede iş dünyasına adapte olan Ivanka Trump, Arjantin seyahatinde Hello! dergisinin sorularını yanıtladı

 

1,5 sene önce işadamı Jared Kushner ile evlenen, ardından Arabella Rose adını verdikleri kızını dünyaya getiren Trump, anne olduktan sonra hayatının nasıl değiştiğini ve başına geçtiği bu büyük imparatorlukta neler yaptığını anlattı. 
 
Bu imparatorluğun başına geçmek dışında, bir aile kurmak de her zaman hayallerinizi süsler miydi? 
 
- Kesinlikle... Ben çok geleneksel bir karaktere sahibim. Her zaman kocaman bir ailemin olmasını istedim. Henüz hayalimdeki gibi büyük bir ailem olmasa da harika bir eşim ve sağlıklı, muhteşem bir kızım var. Eğer mümkün olursa en az üç ya da dört çocuğum olsun istiyorum. Planımız bu, ama zamanlamayı ayarlamamız gerekiyor; çünkü ikimizin de yoğun bir iş hayatı var. 
 
Kızınız Arabella hayatınızda neleri değiştirdi? 
 
- Hayatımın tamamını değiştirdi diyebilirim. Anne olmak, çıkılan müthiş bir macera gibi ve o, benim hayatımın merkezini oluşturuyor. Yorgunluk ve uykusuzluk yüzünden bazen gerçekten zor zamanlar geçiriyorum; ama eşim bana hep destek oluyor. Kaldı ki dünyada anne olan ve bu zorlukları yaşayan tek kişi ben değilim. Arabella, 18 aylık oldu, iş seyahatlerine çıktığımda onu çok özlüyorum. O yüzden kızımı mutlaka yanıma almaya çalışıyorum. Burada çok kısa bir süre kalacağımız için getiremedim ama... 
 
Kızınızın da sizin yolunuzdan gitmesini istiyor musunuz? 
 
- Ben kızımın ne isterse onu yapmasını istiyorum. Onun da aile şirketimizde çalışmasını tabii ki isterim ama bu konuda baskı yapamam. Neye ilgi duyuyorsa onu yapsın; çünkü hayat çok kısa. Hepimiz neden keyif alıyorsak onu yapmalıyız ki sabah yatağımızdan mutlu çıkıp, gece yatağımıza mutlu girebilelim... Ben işimi seviyorum ve tutkuyla bağlıyım, kızımın da burada ya da başka bir yerde benim gibi mutlu olmasını isterim. 
 
JARED DÜNYANIN EN İYİ ADAMI
 
Güçlü bir işkadını olmak evliliğinize nasıl yansıyor? 
 
- Jared gerçekten muhteşem bir eş. Benim için dünyanın en iyi adamı. Ona işimle ilgili hep danışırım. Birbirimizle fikir alışverişi yaparız çünkü ikimiz de aynı sektördeyiz. Eşimin fikirlerinden ve tecrübelerinden mutlaka faydalanırım; onun başarısına ve zekâsına çok güvenirim. Aramızda her anlamda müthiş bir bağ var ve ben kendimi böyle bir evliliğim olduğu için çok şanslı hissediyorum. 
 
Peki aile şirketinde çalışmaya ne zaman ve nasıl karar verdiniz? 
 
- Kendimi bildim bileli aile şirketinde çalışmak istiyordum zaten... Babamın kurduğu bu işe müthiş bir tutkuyla bağlıyım, hep böyleydim. Gayrımenkul sektörünün içinde büyüdüm ve dolayısıyla işime hep yakın oldum. Ama tabii önemli olan işinizi sevmek. Ben yaptığım işten büyük keyif alıyorum. 
 
Bu sektörde kadın olmanın zorlukları var mı? 
 
- Evet, var... Çünkü gayrımenkul sektörü kadın nüfusunun fazla olduğu bir yer değil. Şu an bulunduğum pozisyon ve yaptığım iş, dışarıdan bakıldığında zor gibi görünüyor olabilir ama ben doğru işi yaptığıma eminim. 
 
ÖZEL HAYATIMIN GÖZ ÖNÜNDE OLMASI KÖTÜ
 
Donald Trump'ın kızı olmanızın avantajları ve dezavantajları neler? 
 
- Ben önemli birinin kızı olmanın dezavantajlarına takılıp kalan biri değilim. Olduğum kişiden ve ailemden mutluyum. Babam dev bir şirketi yönetiyor ve ben bunun bir parçası olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Özel hayatımın bu kadar göz önünde olmasını tabii ki istemezdim ama bunun oyunun bir parçası olduğunun farkındayım. Bu konuda yapabileceğim bir şey yok, o yüzden kabullenip hayatınızla barışmak en iyisi. Ailemi ve özellikle kızımı kötü bir şekilde etkilemediği sürece benim için sorun yok. Babamla ve büyüttüğü şirketleriyle gurur duyuyorum... 
 
Donald ve Ivana anne, baba olarak nasıllar? 
 
- Babam çok duygusal biri. Bir yönetici olarak potansiyeli olan insanları görüyor, onlara hedeflerini ve hayallerini gerçekleştirmeleri için fırsat sunuyor. Biz de çocukları olarak bu heyecanını paylaşıyoruz. Onun başarma azmi, örnek alacağımız muhteşem bir hediye. Annem ise milli kayakçı, disiplinli ve profesyonel bir sporcu. Her konuda başarılı bir kadın ve çok iyi bir anne. Benim için müthiş bir rol model. 
 
PARİS HİLTON'LA TEK BENZERLİĞİMİZ SAÇ RENGİMİZDİ
 
Bir ara modellik yapmaya başlamıştınız ama kısa sürdü... 
 
- Modellik uzun süre yapmak isteyeceğim bir şey değildi. Lisedeyken yaptım, çok da eğlenceli bir deneyim oldu. Sonra hedeflerim doğrultusunda ekonomi okumaya başladım ve modellikle bir ilgim kalmadı. 
 
O dönem hep Paris Hilton'la kıyaslanıyordunuz... 
 
- Aramızdaki tek benzerlik ikimizin de sarışın olmasıydı ama artık o benzerlik de ortadan kalktı; çünkü ben saçlarımı kahverengiye boyattım. Bizim yaşam şeklimiz çok farklı.
 
Paula GALLONI/Hello

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Donald Trump'ın Palm Beach'teki lüks evi satışa çıktı!
  • 06.03.2022 09:31

Donald Trump'ın Palm Beach'teki lüks evi satışa çıktı!

Donald Trump'ın Palm Beach'teki lüks evi 10 milyon dolarlık bir fiyat artış ...

Trump, Washington'daki otelini 375 milyon dolara satıyor
  • 15.11.2021 11:10

Trump, Washington'daki otelini 375 milyon dolara satıyor

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli'nin 375 ...

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolar!
  • 09.10.2021 09:45

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolar!

Trump, 25 yılda ilk kez Forbes'un ABD'de "En Zengin 400" listesinde yer almadı. ...

Donald Trump işte bu evde yaşıyor!
  • 17.06.2015 12:19

Donald Trump işte bu evde yaşıyor!

Donald ve Melania Trump çifti, New York 5. Cadde'deki baştan başa altın kaplamay ...

New York 5. Cadde'deki mağazalarda seçim sonrası için güvenlik önlemleri
  • 03.11.2020 09:12

New York 5. Cadde'deki mağazalarda seçim sonrası için güvenlik önlemleri

ABD'de salı günü yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde New York'taki 5. Cadde' ...

Donald Trump'ın eski köşkü!
  • 17.03.2015 11:15

Donald Trump'ın eski köşkü!

Dünyaca ünlü emlakçı Donald Trump'ın bir köşkü andıran eski evi satıldı. İşte o ...