maritbet girişmaritbet
IV. Uluslararası Tasca Forumu 20 Aralık'ta başlayacak

IV. Uluslararası Tasca Forumu 20 Aralık'ta başlayacak

"IV. ULUSLARARASI TASCA FORUMU, İslam Dünyası'nda Ortaklık ve Kalkınma" 20–24 Aralık 2018 tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek.

En az 30 ülkeden, 300'den fazla, iş dünyası, akademik, kültürel kurum, STK temsilcilerinin ve gazetecilerin katılacağı ("IV. ULUSLARARASI TASCA FORUMU, İslam Dünyası'nda Ortaklık ve Kalkınma" Antalya 20–24 Aralık 2018) etkinliği; kamu, özel kurum, kuruluşlar ve STK'lar ile çok sayıda ulusal ve uluslar arası faaliyete imza atan Türk - Arap Ekonomi ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) ve Türk-Arap Araştırma ve Strateji Enstitüsü (TASEN) organizasyonu ile gerçekleştiriliyor. 

İslam Dünyası lideri olarak Türkiye'mizin, her alanda birikim ve tecrübesini paylaşmayı, İslam Ülkeleri ile bilimsel kültürel ve ekonomik işbirliği, ortaklığı, kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi, İslam Dünyası milli servetlerinin doğru ve adil yönetimi ve İslam ülkeleri arasında milli para kullanımını yaygınlaştırarak halklarımızın hak ettiği refahı artırmayı hedefliyor.

Ortak sorunlarımızın işbirliği – ortaklık imkânlarımızın konuşulacağı forumumuzda ayrıca İslam Dünyası “Ortak Akıl ve Stratejik Vizyonu” ile Milli Ruh-Gerçek Bağımsızlık-Özgür Müslüman temaları işlenecek. 

Etkinlik IC Hotels Green Palace Antalya Lara Kundu'da düzenlenecek.

Ana Faaliyetler:

1-Bilimsel Sempozyumlar – “İSLAM DÜNYASI ENERJİ VE KALKINMA”
2-Katılımcı İş insanları arasında İkili Görüşmeler.
3-Katılımcı Akademisyenler arasında Bilimsel İstişare Toplantıları
4-STK Temsilcileri arasında İkili Görüşme ve İşbirliği Toplantıları
5-İslam Dünyası Beyazay Teşkilatı Kurulması Projesi İstişare Toplantısı
6-Tanıtım Sergisi – Kültürel Sunumlar

Yorum Yaz