maritbet girişmaritbet
İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri başlıyor

İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri başlıyor

İstranbul trafiğini rahatlatacak bir alternatif daha geliyor. İstinye-Çubuklu arasında arabalı vapur seferleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

İstanbul Boğazı'nda İstinye-Çubuklu arasında arabalı vapur seferleri başlıyor. 7-8 dakika sürecek seferler için tüm çalışmalar tamamlandı. Hattın ne zaman halkın kullanımına açılacağı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

istinye çubuklu arası

İstanbul trafiğinin yükünü azaltmak için yapın çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor. İstinye ve Çubuklu arasında hizmet verecek arabalı vapur hattı çalışmalarında sona gelindi. Proje kapsamında İstinye ve Çubuklu'daki iskeleler tamamlandı. Gişelerin yerleştirildiği hatta çalışacak 2 arabalı vapur İstinye iskelesine getirildi. 3 arabalı vapurun çalışacağı hatta, 20 dakikada bir karşılıklı sefer yapılacak yolculuk süresinin 7-8 dakika olacağı öğrenildi. Proje kapsamında bu hatta yılda 1 milyon aracın taşınması planlanıyor.

İstanbul en yoğun iş merkezlerinden biri olan Maslak çevresi ve köprü yollarını rahatlatması beklenen yeni projede son detayların yapıldığı belirtildi. Hattın kesin açılış tarihinin ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri başlıyor
  • 10.02.2017 12:39

İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri başlıyor

İstranbul trafiğini rahatlatacak bir alternatif daha geliyor. İstinye-Çubuklu ar ...