maritbet girişmaritbet
İşte merak edilen o ünlülerin doğup büyüdüğü evler!

İşte merak edilen o ünlülerin doğup büyüdüğü evler!

Ünlülerin merak edilen, doğup büyüdüğü evlerini emlaktasondakika.com olarak derledik. İşte o ünlüler ve evleri..

Fahriye Evcen-Burak Özçivit

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit 29 Haziran'daki düğünlerinden önce İstinye'de bir dairede oturuyordu. Bu ev Fahriye Evcen'e aitti. Çift, Beykoz Acarkent'ten 4 katlı, bahçeli ve havuzlu bir villa kiraladı. İkili aylık 15 bin TL ödeyecekleri lüks villa için mobilya siparişlerini de verdi. Evcen'in yakın çevresine, Burak beğendiğim evi sürpriz yaparak kiraladı" dediği öne sürüldü.

Tarkan Tevetoğlu

Tarabya'daki villasının yanı sıra Riva'da çiftliği olduğu bilinen Megastar, Selenium Country'den 1 milyon dolara lüks bir daire aldı.

Özcan Deniz

İstanbullu Gelin'in Faruk'u Özcan Deniz eşi ve bebeği ile yaşamak için paraya kıyıp Zekeriyaköy'deki bir projeden yan yana iki villa alıp birleştirdi. Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre Özcan Deniz, her biri 400 metrekare büyüklüğünde olan iki villayı toplamda 5 milyon lira ödedi.

Elçin Sangu

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, 15 milyon lira değerinde, Boğaz manzaralı, 400 metrekarelik lüks bir ev satın aldı.

Elçin Sangu, kazancını lüks bir eve yatırdı. 32 yaşındaki oyuncu, Boğaz manzaralı 400 metrekarelik bir ev aldı. Sabah'ın haberine göre; Sangu, Ortaköy'deki bir siteden aldığı İtalyan tasarımcı imzası taşıyan ev için ,15 milyon lira ödedi.

Kıvanç Tatlıtuğ

19 Şubat 2016'da stil danışmanı Başak Dizer ile dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ, Ulus'taki bekar evine veda etmiş ve Demet Akbağ'ın Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini kiralamıştı.

Boğaz manzaralı evi, nikah öncesi, iki ay süren bir tadilatla zevklerine ve ihtiyaçlarına göre dayayıp döşeyen çift adres değiştirdi. Bülent Cankurt, ünlü çiftin Bebek'ten Kemerburgaz'a taşındığını yazdı. Buna göre; Tatlıtuğ çifti aradıkları evi Kemer Country'de buldu. Ünlü çift; iki köpeği, bir kedisi ve kuşlarıyla rahat yaşamak için orman içindeki Kütük Evler'den birini kiraladı.

Caner Erkin-Şükran Ovalı

Caner Erkin-Şükran Ovalı çifti, yeni evlerini Anadolu Yakası'ndan seçti. Çift Baltalimanı'ndaki evlerinde uyurken, hırsızın kapıyı zorlaması üzerine yeni bir ev arayışına girmişti.

Sabah'ın haberine göre;daha güvenli bir ev için Beşiktaşlı futbolcu Erkin, Bağdat Caddesi'nin tek lüks rezidansında bir penthouse kiraladı.

Lüks sitesinin 44'üncü katındaki penthouse'lardan birini kiralayan Caner Erkin, yeni yuvaları için aylık yaklaşık 12 bin dolar (yaklaşık 45 bin TL) kira ödeyecek.

Arda Turan

Başakşehir'de top koşturan Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'ın ailesiyle oturduğu Çubuklu'daki siteden üç katlı villa kiraladı. Aylık kirası 20 bin TL olan 3 katlı evin dekorasyon işlerini ise Aslıhan Doğan'a bıraktı. Geçtiğimiz günlerde mobilyacılar çarşısına giden çift, iki saat boyunca mağazaları gezerek eşya baktı. Ünlü futbolcu, sevgilisinin beğendiği koltuk ve yatak odası takımını satın aldı. Turan'ın komşuları arasında Şahan Gökbakar, Türkan Şoray, Mustafa Sandal, Engin Altan Düzyatan ve Mustafa Ceceli de var.

Sıla Gençoğlu

İstanbul Galata'da beğendiği iki oda bir salon eve sığamayan Sıla, yandaki daireyi de alıp, 4.5 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Geçtiğimiz yaz turnede olduğu sırada Kadıköy'deki konutuna hırsız giren Sıla, taşınma kararı aldı. Bir süredir arayışlara devam eden şarkıcı, tercihini Galata'dan yana kullandı. Galata Kulesi manzaralı evleri inceleyen Sıla, ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in de oturduğu bir apartmanda karar kıldı.

Arka cephesi denize bakan, iki oda ve bir salondan oluşan daire için ev sahibiyle anlaşan şarkıcı, eşyalarının buraya sığmaması üzerine, yandaki daireyi de aldı. Çözümü iki evi birleştirmekte bulan Sıla'nın toplam 4.5 milyon TL ödeyeceği iddia edildi. Şarkıcının iç mimarlarla görüşmeye başladığı da konuşuluyor.

Murat Yıldırım ve İmane Elbani

Kim Milyoner Olmak İster'i sunan ve oynadığı dizilerle Orta Doğu ülkelerinde büyük hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'ndeki evini öğrenince, taşınmak zorunda kaldı. Oyuncu, sevenlerinin sürekli evinin önüne gelmesi üzerine, adres değiştirip Acarkent'e taşındı.

Yıldırım, iki yıl önce evlendiği Faslı eşi Imane Elbani'yle beş katlı ve 1000 metrekarelik ultra lüks villada oturmaya başladı. Çift, 4 milyon dolar (yaklaşık 16 milyon 206 bin 400 TL) ödediği villayı, taşınmadan önce tadilata soktu. Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Yıldırım, evine özel olarak sauna, buhar odası, spor salonu ve sinema odası yaptırdı.

Demet Evgar

Avlu dizisinin Deniz Demir'i Demet Evgar, aradığı evi Sariyer'de buldu. Sabah'ın haberine göre; Evgar, aylık 18 bin lira bir ev kiraladı.

Rüştü Reçber

Eski futbolcu Rüştü Reçber ve eşi Işıl Reçber, Beykoz'dan 10 milyon TL'ye aldıkları havuzlu, bahçeli, 4 katlı villalarına taşındı.

Evinin dekorasyonuyla kendisi ilgilenen Işıl Reçber, yeni dekorasyon da yaptırdı. Rüştü Reçber eşinin evde her istediği değişikliği yaptırdı, lüks eşyalar için de kesenin ağzını açtı.

Ev için 800 bin TL harcayan Işıl Reçber'in birkaç gün önce de Zorlu'daki ünlü bir mağazadan aldığı yemek takımına 30 bin TL ödediği iddia edildi.

Engin Altan Düzyatan ve Neslihan Alkoçlar

Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ve oğlu Emir ile aylık 15 bin TL ödedikleri Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı. Ünlü oyuncu eve 2,5 milyon dolar ödedi.

Ferhat Göçer

Ferhat Göçer, yatırım amacıyla Etiler'de 2 milyon dolar (yaklaşık 7,5 milyon TL) değerinde müstakil bir ev satın aldı.

Ali Sunal

Nazlı Kurbanzade bir süre önce aile arasında nişanlanan ve evlilik hazırlığı yapan Ali Sunal kesenin ağzını açtı. Sunal düğün sonrası oturacakları Kadıköy Fenerbahçe'deki lüks daire için 5 milyon lira ödedi.

Selçuk Yöntem

Oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem'in dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck'ın imzasını taşıyan projeden ev satın aldığı iddia edildi.

Boğaz manzaralı 212 metrekarelik daireye 2 milyon dolar (Yaklaşık 9 milyon TL) ödeyen Yöntem'in, yeni evine birkaç ay içinde taşınacağı öne sürüldü.

Erkan Kolçak Köstendil

Çukur dizisinin 'Vartolu'su olarak son dönemde yıldızı parlayan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan ev satın aldı.

Böylece Köstendil'in, nişanlısı Cansu Tosun ile bir ayağı Amsterdam'da olacak. Cansu Tosun da Almanya'da yaşayan ailesini daha sık görebilecek.

Kentteki 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 250-600 bin euro (1 milyon 350 bin-3 milyon 200 bin lira) arasında değişiyor.

Burak Yılmaz

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Kral lakaplı golcü futbolcu, yılbaşında aldığı müstakil evin içini yaptırdı.

Sinema salonu da var

Yaklaşık 1.000 metrekare olan evin dört oturma odası, altı yatak odası, bir sinema odası, bir Playstation odası, yedi tane banyo- buhar-saunası bulunuyor. Yılmaz, yeni evine içine çocukları için de özel bir oyun odası yaptırdı. Hiçbir masraftan kaçınmayan milli futbolcu, evin içini sanat eserleri ile donattı.

Kate Middleton

Prens William ile yaptığı evlilikle magazin dünyasının gündeminden bir gün dahi düşmeyen Kate Middleton, doğumundan iki yaşına kadar hayatını Bradfield Southend'deki bir evde geçirdi. İki kardeşi ile birlikte bu evde konuşmayı ve yürümeyi öğrenen Cambridge Düşesi Middleton, British Airways için çalışan ailesi ile birlikte 1984'te Ürdün'e taşındı.

Lady Gaga

Marjinal tarzı ve çarpıcı şarkıları ile müzik dünyasının en çok konuşulan simalarının başında gelen Lady Gaga, Amerikan Horror Story dizisinindeki enfes performansı ile oyunculukta da iddialı olduğunu kanıtladı. Bugüne kadar tutarı ile dudak uçuklatan evler satın alan ve en son Frank Zappa'nın eski evini 5.25 milyon dolara satın alan Lady Gaga, küçükken Manhattan'ın yukarı batı yakasındaki bir apartmanda oturuyordu. Gerçek adı Stefani Germanotta olan Gaga, 7 yaşındayken ailesi ile birlikte The Phythian Condominiums'da bulunan ve Mısır temalı dış mimarisiyle dikkat çeken bu apartmana taşındı ve çocukluğunun büyük bir çoğunluğunu da burada geçirdi.

Daniel Radcliffe

Harry Potter serisi ile çocuk yaşta büyük bir ünün sahibi olan Daniel Radcliffe, 2016 senesinde gösterime giren Köstebek ve Sihirbazlar Çetesi 2 yapımları ile adından yine sıkça söz ettirdi. Radcliffe, ilk Harry Potter filmine seçildiği 12 yaşına kadar ailesi ile Batı Londra'da bulunan 4 yatak odalı bir evde oturuyordu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Depremzede çocuklar için sahaya çıktılar
  • 04.05.2023 11:22

Depremzede çocuklar için sahaya çıktılar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Süper Lig'in yıldız f ...

Kıvanç Tatlıtuğ, Londra'dan 1+1 daire satın aldı!
  • 16.06.2022 10:01

Kıvanç Tatlıtuğ, Londra'dan 1+1 daire satın aldı!

Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz aylarda ilk çocuğu Kurt Efe'yi kucağına almıştı. Tatl ...