maritbet girişmaritbet
İşte bayram tatilinde gidilecek en iyi 10 kadınlar plajı!

İşte bayram tatilinde gidilecek en iyi 10 kadınlar plajı!

Kadın Plajları Rehberi editörleri, okur yorumlarından yola çıkarak bayram tatilinde gidilebilecek en iyi 10 kadın plajını seçti.

Akdeniz, Ege, Marmara ve Karadeniz kıyılarında, tamamı kadın personelden oluşan plajlar arasından seçilen 10 plaj kadınları bekliyor.

İşte o plajlar...

İhlas Armutlu Tatil Köyü Kadınlar Plajı
Yalova'daki İhlas Armutlu Tatil Köyü, deniziyle, yeşiliyle, huzurun adresi. Yaz mevsiminde denizinin tadını çıkartacağınız, kış aylarında kaplıcasında dinleneceğiniz güzel bir alternatif. Kadınlar plajı, tatil köyünün dolup taşmasının en büyük sebeplerinden. 2 bin metrelik sahil şeridine sahip tesiste karma plaj ve havuzlar da mevcut.

Wome Deluxe Otel Plajı
Antalya'nın Alanya ilçesindeki Avsallar mevkiinde, deniz kenarındaki İncekum Tabiat Parkı içerisinde, 120 bin metrekare alan üzerine kurulan beş yıldızlı Wome Deluxe Otel ve Tatil Köyü, özgürlüğüne düşkün kadınlar için sadece kadınlara özel bir dünya sunuyor. 10 bin metrekarelik ormanın içerisinde yer alan Women konseptli komplekste, İncekum'un efsane kumsalı sadece kadınlar için ayrıldı.

Sarısu Kadınlar Plajı
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında açılan Konyaaltı - Kemer Karayolu üzerindeki Sarısu Kadınlar Plajı'nın 400 metre uzunluğunda sahili var. 77 dönüm üzerine kurulan plajda bin 500 şezlong ve şemsiye mevcut. VIP tesisteki, cankurtaran, güvenlik görevlileri, mali işlerden sorumlu tüm çalışanlar da dahil hepsi kadınlardan oluşuyor.

Angel's Marmaris Otel Plajı
Daha önce Angel's Peninsula Hotel olarak bilinen (5+ yıldızlı) Angel's Marmaris Hotel, World Travel Awards tarafından dünyanın en iyi lüks alkolsüz oteli seçildi. Bu eşsiz güzellikteki otelde sadece bayanlar için ayrılmış Kleopatra kumundan oluşan mavi bayraklı, doğal gölet şeklinde Saklı Deniz isimli, deniz suyundan oluşan özel bir plaj var. Bayanlar, gönül rahatlığıyla gözlerden uzak plajda huzur içinde yüzebilir, güneşlenebilirler.

Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı
Doğal güzellikleriyle tanınan Kandıra Miço Koyu'nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yazında açılan kadınlar plajı, 81 dönümden oluşuyor. Mavi ile yeşilin birleştiği noktadaki mavi bayraklı plajda kadınlar rahat bir şekilde denize girip güneşlenebiliyor. Birçok sosyal donatının bulunduğu plaj, kadınlar için yeni bir sosyal yaşam merkezi niteliğinde.

Reis Kadınlar Plajı
Reis Kadınlar Plajı, Yalova Esenköy'ün Şelale mevkiinde bulunuyor. Rahat ve güzel bir deniz keyfi için Reis Kadınlar Plajı tüm isteklerinizi karşılamaya hazır. Reis Kadınlar Plajı'nda güneşlenme alanlarının dışında ağaçlık alanda da vakit geçirebiliyorsunuz.

Büyük Kum Kadınlar Plajı
Marmara Adası'ndaki Abroz Mevkii'ndeki bu güzel koy, 1930 senesinden beri kadınlar plajı olarak kullanılıyor. Erkeklerin girmesinin yasak olduğu bölgede kadınlar yıllardır özgürce yüzüp güneşlenebiliyor. Bu doğal plajın profesyonel bir işletmecisi yok.

Perşembe (Efirli) Kadınlar Plajı
Efirli Kadınlar Plajı, Ordu'nun Perşembe ilçesi sınırları içinde yer alan eşsiz güzellikteki mavi bayraklı temiz plajlardan birisidir. Kadınların gözdesi haline gelen Efirli Kadınlar Plajı, içi görünmemesi için yeşil branda ile çevrili. Dışarıdan soyutlanan plaj rahat bir yüzme keyfi sunuyor.

Fener Kadınlar Plajı
Samsun'un mavi bayraklı gözde plajlarından bir tanesidir. 235 metre uzunluğunda, 48 metre genişliğindeki Fener Plajı, temiz ve ince bir kumsala sahip. İlkadım'da, bin 100 kişi kapasiteli komplekste hizmet veren personelin tamamı kadın.

Akçakoca Kadınlar Plajı
Batı Karadeniz'in incisi olarak adlandırılan Düzce'nin Akçakoca ilçesinde üç tarafı orman ve kayalıklarla çevrili, sadece deniz gören kısmının açık olduğu plajda kadınlar rahatlıkla denize girebiliyor. Kadınlar plajı, belediye tarafından geliştirilen proje ile bu yıl daha modern hale getirildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte bayram tatilinde gidilecek en iyi 10 kadınlar plajı!
  • 28.08.2017 09:19

İşte bayram tatilinde gidilecek en iyi 10 kadınlar plajı!

Kadın Plajları Rehberi editörleri, okur yorumlarından yola çıkarak bayram tatili ...

Bursa'da kadınlara özel plaj
  • 28.06.2015 16:05

Bursa'da kadınlara özel plaj

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu’da yaptırılan Kadınlar Plajı’nda ...

Kadınlar plajı cumartesi günü açılıyor! Yeri...
  • 15.08.2014 17:06

Kadınlar plajı cumartesi günü açılıyor! Yeri...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Sarısu’da yaptığı Kadınlar Plajı yarın saat 11 ...