maritbet girişmaritbet
İstanbul'un köyü Cebeci'de yangın çıktı

İstanbul'un köyü Cebeci'de yangın çıktı

İstanbul Sultangazi ilçesinin Cebeci köyünde ormanlık alanda yangın çıktı.

İtfaiye ekipleri yarım saat önce olay yerine gönderildi. Yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor. Dumanlar İstanbul Avrupa yakasının diğer ucundan bile görülebiliyor.

Sultangazi'de meyve sebze kasaların depolandığı geniş bir alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi alevlerin ormanlık alana sıçramasını önledi. Alev alev yanan tahta ve plastik kasaların söndürülme çalışmaları ise sürüyor.

cebeci köyü yangını

Sebze ve meyve halinden getirilen kasaların toplandığı Cebeci Köyü'ndeki boş bir alanda saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yaklaşık 1 dönümlük alanda alevleri gören köylüler, durumu itfaiyeye bildirdi. Sultangazi itfaiye grubuna bağlı ekipler, alev alev yanan kasaları söndürmekte yetersiz kalınca yardım istedi. Yangın yerine Şişli, Esenler, Gaziosmanpaşa itfaiye grubuna bağlı ekipler sevk edildi. Alevlerin ormanlık alana sıçraması yapılan müdahalelerle engellendi, yangın helikopteri de alevlere havadan müdahale etti.  yükselen dumanlar TEM otoyolu üzerinde de göründü.

Yangını söndürme çalışmaları ise sürerken, polis de yangınla ilgili soruşturmayı başlattı.

Sultangazi Belediyesi yetkilileri yangına, pazarcıların yanan kasalarının neden olduğunu bildirdi. Aynı kaynak "Orman yangını değil... Pazarcıların kasaları yanmış... Orman bölgeisnde ise birkaç ağaç yanmış" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'un köyü Cebeci'de yangın çıktı
  • 14.08.2015 17:19

İstanbul'un köyü Cebeci'de yangın çıktı

İstanbul Sultangazi ilçesinin Cebeci köyünde ormanlık alanda yangın çıktı. ...