maritbet girişmaritbet
İstanbul genelindeki MOBESE sayısı artırılıyor

İstanbul genelindeki MOBESE sayısı artırılıyor

İBB ile İEM arasında imzalanan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi iş birliği protokolüne göre İstanbul genelindeki MOBESE sayısı artırılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantısı, Büyükşehir'in Saraçhane'deki binasında yapıldı. Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü (İEM) arasında Kent Güvenlik Yönetim Sistemi iş birliği protokolü imzalandı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi iş birliği protokolü kapsamında, ildeki MOBESE sayısı artırılacak.

Protokole göre, İstanbul genelindeki MOBESE sayısı ve kalitesi artırılacak. MOBESE'lerin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi yüklenici firmalar tarafından da yapılabilecek.

Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında yeni kurulacak ya da işletilecek şehir güvenlik kamera noktalarının altyapı işlemlerinde öncelik sağlayacak. Büyükşehir ve Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülecek altyapı çalışmaları için gerekli izin ve işlemler için irtibat görevlendirmesi yapılacak. Büyükşehir, alt yapı çalışmalarında kullanılması gereken "şehir altyapı dijital harita" bilgilerini, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile paylaşacak.

Yorum Yaz