maritbet girişmaritbet
Işın Karaca Mardav 2013 Bayi Toplantısı’na katılanları coşturdu!

Işın Karaca Mardav 2013 Bayi Toplantısı’na katılanları coşturdu!

Antalya Calista Luxury Resort’ta gerçekleşen Mardav Bayi Çalışma Toplantısı, gala gecesine damgasını vuran Işın Karaca ve güçlü sunumuyla Mardav ekibine keyifli saatler yaşatan Vatan Şaşmaz ile renklendi...

Antalya Calista Luxury Resort'ta gerçekleşen Mardav Bayi Çalışma Toplantısı, gala gecesine damgasını vuran Işın Karaca ve  güçlü sunumuyla Mardav ekibine keyifli saatler yaşatan Vatan Şaşmaz ile renklendi...

Kurulduğu günden bu yana iletişim gücüne inanarak, ekip arkadaşlarının  da bu konudaki desteği ile tüm iletişim çalışmalarını sürdürebilir kılmayı hedefleyen Mardav;  2013 bayi toplantısında da “Güçlü İletişim, Güçlü Ekip” teması ile bunu pekiştirdi.

Mardav; bayi toplantısı boyunca sosyal medyada da tüm Mardav bayilerini, tedarikçilerini ve ekibini bir araya getirerek interaktif bir paylaşım ortamı sağladı. Düzenlenen fotoğraf yarışması tüm ekip tarafından büyük ilgi görürken, toplantı boyunca yapılan tweetwall uygulamasıyla da hem toplantıya katılım yapmayanlar bilgilendirildi hem de Mardav ekibi gelen mesajlari görerek anında yanıtlama fırsatı buldu.

Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğu eşliğinde, iki gün süren toplantı süresince  Mardav yöneticileri ve tedarikçileri tarafından yapılan sunumlarla 2013 hedefleri, Mardav ürün ağacına eklenen yeni ürünler, ve 2013 stratejileri gibi konulara değinildi. İkinci gün Mardav Genel Müdürü Levent Pelesen'in yaptığı kapanış konuşmasının ardından, Yeşim Varol Şen'in interaktif olarak hazırladığı “Etkin İletişim, Etkin Ekip” sunumuyla Mardav bayileri keyifli dakikalar geçirdi.

2013 Mardav Bayi Çalışma Toplantısı'nın en büyük sürprizi gala gecesine güçlü yorumu ile damgasını vuran Işın Karaca'ydı. Müthiş sahne performansı ve yorumuyla Mardav'a doyulmaz saatler yaşatan Işın Karaca'nın yaptığı davul şov ekip tarafından büyük ilgi gördü.

Saatlerce sahnede kalan Karaca'nın ekip için hazırladığı imzalı CD'leri de toplantının sürprizi oldu.

Mardav Hakkında;

XPS malzemelerin mucidi ve dünya lideri Dow Chemical ile Belçika kökenli Ravago S.A. firmalarının ortaklığında inşaat sektöründe faaliyet gösteren  Mardav Yalıtım sunduğu ürün ve hizmetleri yaygın  ve uzman bayi ağı ile tüketiciler ve inşaat sektörüne ulaştırmaktadır.

Mardav; Türkiye çapında yaklaşık 140 bayisi  ile yalıtım, dekorasyon, çatı ,cephe ve altyapı alanlarında öncelikli olmak üzere inşaat sektörüne sunduğu üstün nitelikli ürün ve çözümler ile sektörünün öncü ve lider firmasıdır.

Mardav bunun yanısıra İstanbul'da bulunan Genel Müdürlük'ten Marmara Bölgesi'ne, Ankara ofisten  tüm İç Anadolu'ya , Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz Bölgelerine, İzmir ofisten de Ege ve Akdeniz Bölgelerine, satış, pazarlama ve teknik konularda siz değerli paydaşlarının da desteği ile hizmet vermektedir. Toplamda farklı lokasyonlarda  yaklaşık 50 personeli  ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güngören'de 3.9'luk depremde çatlayan bina için karar verildi
  • 26.06.2021 11:08

Güngören'de 3.9'luk depremde çatlayan bina için karar verildi

Geçtiğimiz hafta meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem sonrası Güngören'deki b ...

Özak GYO, Göktürk’te 120 milyon TL’ye arsa satın aldı!
  • 24.04.2021 09:51

Özak GYO, Göktürk’te 120 milyon TL’ye arsa satın aldı!

Özak GYO, Selahattin Burhan Yongacı'nın Göktürk'teki arsasını 120 milyon TL'ye s ...

Kastamonu Entegre, Interzum Guanghzou Fuarı'na katıldı!
  • 02.04.2021 17:34

Kastamonu Entegre, Interzum Guanghzou Fuarı'na katıldı!

Kastamonu Entegre de Interzum Guanghzou Fuarı ile sezona merhaba dedi. ...

Nippon Paint ve AYDA'dan "Jüriye Sor" etkinliği!
  • 22.03.2021 17:11

Nippon Paint ve AYDA'dan "Jüriye Sor" etkinliği!

Asya’nın prestijli tasarım yarışması AYDA ile ilgili merak edilenler “Jüriye Sor ...

Ali Ağaoğlu, Ortaköy'deki köşkünü çiftliğe çevirdi!
  • 23.11.2020 10:04

Ali Ağaoğlu, Ortaköy'deki köşkünü çiftliğe çevirdi!

Ali Ağaoğlu, şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor. ...