maritbet girişmaritbet
Isı yalıtımı yüzde 50 tasarruf sağlayacak!

Isı yalıtımı yüzde 50 tasarruf sağlayacak!

Her türlü olumsuz hava koşuluna karşı binanızı koruma altına alan ve garanti sistemiyle rakipsiz olan Kale Mantolama, Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

Isı yalıtımı sektöründe kaliteli malzemeleri ile adından söz ettiren Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi ile binanızı koruma altına alıyor. Türkiye'de bir ilke imza atan ve gerçekleştirdiği yalıtım sistemini, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisiyle sunan Kalekim, tüketici ve sektör profesyonelleri için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. 

Kalekim; Kalekim'in ‘EPS' ve ‘Taşyünü' ile sunduğu ‘Kale Mantolama' sistemi, uygulama sonrası hatalı çizim, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sağlıyor.

Binanın ömrü boyunca tasarruf sağlıyor!

Isı yalıtımı sisteminin bütün olarak performansına önem verdiklerini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Kale Mantolama sistemi ile binalarımızı her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı koruma altına alıyoruz. Başarılı bir ısı yalıtım uygulaması için, ‘en iyi ürün', ‘en iyi çözüm' ve ‘en iyi uygulama' stratejisiyle hareket ediyoruz. Her bir sistem bileşeninin yüksek kalite standartlarında olması, ısı yalıtım sisteminin performasında başarı sağlıyor. Düşük kaliteli ürün ve uygulamalar ise  tüketicinin yaşam konforunu azaltmakla kalmıyor, getirdiği ek maliyetlerle bütçeye daha çok zarar veriyor. Ayrıca ısı yalıtımı uygulamasının maliyeti, bir binanın toplam inşaat maliyetinin yaklaşık yüzde 3'ü kadardır. Yalıtım sistemi, elde edilen tasarrufla, 3 ila 5 yılda maliyetini karşılayıp, binanın ömrü boyunca tasarruf sağlamaya devam ediyor” dedi. 

Kale Mantolama'dan avantajlı bir yalıtım paketi...

Kaliteli ürün ve uygulamaları ile dikkat çeken Kale Mantolama, müşteriye sunduğu kolaylık ve sunduğu güven ile de beğeni topluyor.

İşte Kale Mantolama'nın avantajları: 

10 yıl ürün garantisi: Kale Mantolama boyalı paket sistemi 10 yıl ürün garanti kapsamında sunuluyor. ‘Kalekim ID' ile paket içerisindeki ürünlerini tanıyan Kalekim, bu şekilde yapılan her uygulamayı garanti altına alıyor. 

2 yıl uygulama garantisi: Kale Mantolama, boya dahil paket sistemine 2 yıl uygulama garantisi sunuyor. 

Birbiriyle uyumlu paket sistem: Kale Mantolama sisteminin bileşenleri; paket içerisindeki aynı markalı ürünleri ile uyum, kalite ve güveni bir arada sunuyor. Böylece uygulamanın başarısını garanti altına alıyor.

Yüzde 50'ye varan tasarruf: Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50'ye varan tasarruf sağlıyor.

Uzman ekip desteği: Kale'nin sektördeki yarım asırlık birikimiyle hizmet veren ehliyetli kişilerden oluşan uzman ekip, satış sonrası da kesintisiz olarak müşteri desteği veriyor. 

Kale güvencesi: Kalekim'in sektördeki 41 yıllık tecrübesini yansıtan Kale Mantolama'nın sunduğu tüm ürün ve uygulamalar, Kale markasının kalite ve güvencesini taşıyor. Sektörün en büyük üreticisi Kalekim, 2004 yılından bu yana kusursuz mantolamanın markası olarak faaliyet gösteriyor. 

İşinin ustası ekip: Kale, MEB sertifikalı eğitimler vererek müşterilerine ehliyetli ustalar tarafından 10 numara hizmet verilmesini sağlıyor.

Kale Boya güvencesi: Kale Mantolama sistemini mükemmel tamamlayan Kale Boya, canlı renkleriyle binalara estetik bir görünüm katıyor. Dayanıklılığı ile öne çıkan Kale Boya, binaların uzun yıllar ilk günkü görünümünü korumasını sağlıyor. Üstün özellikleri ile binaların onarım masraflarını da azaltarak kullanım ömrünü uzatıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Termal konfor ve sağlığı koruyan ısı yalıtımı ile enerjiden %60 tasarruf edilebilir
  • 04.07.2022 10:52

Termal konfor ve sağlığı koruyan ısı yalıtımı ile enerjiden %60 tasarruf edilebilir

Isı yalıtım sektörünün lider markası Dalmaçyalı; Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Pr ...

İzocam, ısı yalıtımında doğru bilinen 15 yanlışı açıkladı!
  • 15.03.2022 09:27

İzocam, ısı yalıtımında doğru bilinen 15 yanlışı açıkladı!

Türkiye’yi 57 yıl önce yalıtımla tanıştıran lider marka İzocam, yalıtımda yanlış ...

Türkiye'nin enerjisinin yüzde 40'ı evleri ısıtmaya harcanıyor
  • 03.02.2022 11:28

Türkiye'nin enerjisinin yüzde 40'ı evleri ısıtmaya harcanıyor

Dünyada hızla artan enerji maliyetleri sonrasında binalarda enerji tasarrufu içi ...

"Isı yalıtımıyla gazdan 1 milyar dolarlık tasarruf mümkün"
  • 03.10.2018 14:03

"Isı yalıtımıyla gazdan 1 milyar dolarlık tasarruf mümkün"

GAZBİR Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan "Türkiye'de şu anda 5,6 milyon konut ...

Isıtmada doğru tercih
  • 13.02.2012 16:20

Isıtmada doğru tercih

Avrupa Konutları Mekanik Tesisat Şefi Kerim Akıncı, ısıtma sistemi hakkında bilg ...

ISI YALITIMI
  • 07.12.2011 13:54

ISI YALITIMI

XPS Isı Yalıtım Sanayiciler Derneği Yön. Kur. Bşk. Yrd. Emrullah Eruslu ısı yalı ...