maritbet girişmaritbet
ISAF Exclusive Fuarı açıldı

ISAF Exclusive Fuarı açıldı

ISAF Exclusive Fuarı ve Konferansı, Ankara Sheraton Hotel'de açıldı.

ISAF Exclusive Fuarı ve Konferansı, Emniyet Genel Müdürlüğü Başkanları, İkmal Daire Başkanlığı, Haberleşme Daire Başkanlığı, Ankara Ulaştırma Bölge Müdürlüğü, Ankara Valiliği Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü katılımları ile bugün Ankara Sheraton Hotel'de açıldı. 

Sınır ve alan koruma güvenliğine yönelik uzun menzilli tarama kameraları, AVM'lerde zorunlu hale gelen plaka tanıma sistemleri, kalabalık alanların güvenliğinde kullanılan kişi sayma ve yüz tanıma özelliğine sahip kameralar ziyaretçilerin ilgisini çeken ürünler arasında yer aldı. 

Fuar ve konferansa ilgi ilk günden oldukça yoğun oldu. Güvenlik sektöründen üst düzey isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı ISAF Exclusive Konferansı, önemli paylaşımların ve bilgilendirmelerin yapıldığı özel bir platform olma görevini üstlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarından bir çok temsilcinin konferans dinleyicisi ve fuar ziyaretçisi olarak yer aldığı ISAF Exclusive, önemli iş ilişkilerinin kurulmasına da vesile oldu.

Güvenliğe dair tüm konu başlıklarının kapsamında yer aldığı ISAF Exclusive Fuarı ve Konferansı, 8 ve 9 Mart tarihleri boyunca Ankara'da ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ISAF Exclusive Fuarı açıldı
  • 07.03.2017 13:29

ISAF Exclusive Fuarı açıldı

ISAF Exclusive Fuarı ve Konferansı, Ankara Sheraton Hotel'de açıldı. ...

ISAF Exclusive yarın başlıyor!
  • 06.03.2017 13:04

ISAF Exclusive yarın başlıyor!

Geçtiğimiz yıl 20. kez düzenlenen ISAF Güvenlik Fuarı, 7-8-9 Mart tarihlerinde s ...