maritbet girişmaritbet
Intertraffic İstanbul'da geri sayım başladı!

Intertraffic İstanbul'da geri sayım başladı!

Ulaşım sektörünün global markası Intertraffic, Amsterdam, Meksika ve Çin'den sonra İstanbul'da ürün ve hizmetleri tanıtmak için geri sayımı başlattı.

Dünya genelinde nüfus kırsaldan kente yığılıyor. Bu durum özellikle büyük şehirleri kaldırabileceklerinden fazla nüfusa hizmet vermeye zorluyor. Örneğin, 14.8 milyonluk nüfusuyla Türkiye'nin en kalabalık şehri olan İstanbul'da her gün 26 milyon kişi seyahat ediyor ve trafikte ortalama 45 dk geçiriyor. Günlük trafiğe çıkan araç sayısı ise 2.25 milyon ve her gün 520 yeni araç trafiğe katılıyor. Türkiye genelinde özellikle büyükşehir belediyeleri bu büyük nüfus ve mobiliteyi yönetebilmek için akıllı ulaşım sistemlerine yatırım yapıyor. Akıllı şehir çözümleri ise yüzde 94'lük oranla en çok ulaşım alanında kullanılıyor.

Ulaşım sektörünün global markası INTERTRAFFIC, Amsterdam, Meksika, Çin'in ardından İstanbul için geri sayıyor…

Organizatör Rai Amsterdam ve UBM NTSR'nin uluslararası gücü ile Türk ulaşım sektörü 18 yılı aşkın süredir Intertraffic İstanbul çatısı altında bir araya geliyor. İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Intertraffic İstanbul'a 30 ülkeden 200'ün üzerinde katılımcı ve 90'dan fazla ülkeden 6.000'i aşkın ziyaretçi bekleniyor. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Rusya ve Türki Cumhuriyetler, profesyonel ziyaretçi katılımı için özel çalışma yapılan ülkeler arasında yer alıyor. Fuarda hızla gelişen teknoloji sayesinde sürekli gelişen akıllı ulaşım sistemleri, trafik güvenliği, trafik yönetimi ve planlaması, park sistemleri, ulaşım altyapı sistemlerine dair son ürün ve hizmetler tanıtılacak.

Türk Kore İşbirliği…

Intertraffic İstanbul, Türkiye'de ulaşım sektöründe çok sayıda dev projenin altında imzası bulunan Kore ile Türk hükümeti arasındaki ikili görüşmelere de ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında eş zamanlı olarak düzenlenen çeşitli etkinliklerde Trafikle otomotiv güçleri birleştirdiği zaman akıllı mobilite, Daha Güvenli Mobilite için Akıllı Çözümler, Türkiye ITS sektöründe nasıl gelişme kaydediyor, Türkiye'de ITS Sektörü ve Projeleri gibi konular ele alınırken, Eindhoven Teknik Üniversitesi Akıllı Ulaşım Bölge Direktörü Dr. Ir. Carlo JT van de Weijer gibi sektöre liderlik eden önemli isimler katılıyor. Her yıl inovasyon, Park Sistemleri, Belediye Uygulamaları ve Akıllı Ulaşım olmak üzere dört farklı kategoride verilen ‘Intertraffic İstanbul Ödülleri' ise yeni sahipleri ile buluşmak için gün sayıyor. 

Intertraffic İstanbul 2017'ye, başta T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma, Özel İdareler, Belediyeler, Müteahhit,  Proje ve Danışmanlık Firmaları ve ulaştırma alanında faaliyet gösteren tüm üreticiler katılacaklar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İtaksi, İntertraffic İstanbul fuarında görücüye çıktı!
  • 27.05.2017 12:54

İtaksi, İntertraffic İstanbul fuarında görücüye çıktı!

Türk mühendislerin eseri yerli ve milli teknoloji ürünü Akıllı Ulaşım Sistemleri ...

'Akıllı trafik sistemleri en önemli hedefimiz'
  • 26.05.2017 12:32

'Akıllı trafik sistemleri en önemli hedefimiz'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr.Hayri Baraçlı, 2017 yılı sonun ...

Intertraffic İstanbul'da geri sayım başladı!
  • 22.05.2017 11:37

Intertraffic İstanbul'da geri sayım başladı!

Ulaşım sektörünün global markası Intertraffic, Amsterdam, Meksika ve Çin'den son ...

Intertraffic İstanbul'da akıllı ulaşım sistemleri tanıtılacak
  • 14.05.2017 12:11

Intertraffic İstanbul'da akıllı ulaşım sistemleri tanıtılacak

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve ...