maritbet girişmaritbet
İlk yeşil otel, Eresin Hotels İstanbul oldu!

İlk yeşil otel, Eresin Hotels İstanbul oldu!

TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliğinde belgelendiren Yeşillenen Oteller Sertifikası’nı, Eresin Hotels İstanbul aldı.

Eresin Hotels İstanbul'a Yeşillenen Oteller Sertifikası 26 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilen “TUROB Geleneksel Aylık Toplantısı” sırasında Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sungur Bursa tarafından verildi.

TUROB tarafından 2009 yılında Bureau Veritas iş birliğiyle hayata geçirilen ve Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri'nin sayısını artırmayı hedefleyen proje, turizm sektöründe sürdürülebilir iş modellerine geçişi hızlandıran Sürdürülebilirlik Akademisi ile büyümeye devam ediyor. 

2015 yılında Yeşillenen Oteller Sertifikası almaya hak kazanan ilk otel Eresin Hotels İstanbul oldu. Eresin Hotels İstanbul, sürdürülebilir turizmin önemli gereklerinden biri olan çevreye duyarlı tesis olma hedeflerine uygun çalışmaları ile  sertifikanın standartlarını karşılayarak Bureau Veritas tarafından yapılan denetim sonucu Yeşillenen Oteller (Greening Hotels) Sertifikası almaya hak kazandı.

Yeşillenen Oteller (Greening Hotels) Sertifikası, Eresin Hotels İstanbul adına Eresin Otelleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müberra Eresin'e Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sungur Bursa tarafından, 26 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşen TUROB Geleneksel Aylık Toplantısı sırasında yapılan bir ödül töreni ile teslim edildi.  Müberra Eresin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:  

“2015 yılının ilk Yeşillenen Oteli olmaktan memnuniyet duyuyoruz, sürdürülebilir turizm adına ana hedefimiz çevre dostu olarak operasyonlarımızı devam ettirebilmek ve yeni yatırımlarda bu konuya gereken önemi vermektir. Yeni nesillere yaşanabilir yeşil bir dünya  bırakmak için Eresin adına gerekli katkıları sağlayabilmeye çalışıyor ve tüm çalışanlarımızla beraber çevreye olan duyarlılığımızı korumaya devam ediyoruz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İlk yeşil otel, Eresin Hotels İstanbul oldu!
  • 27.01.2015 15:40

İlk yeşil otel, Eresin Hotels İstanbul oldu!

TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliğinde belgelendiren ...