maritbet girişmaritbet
İkinci bahar hayali kurarken evinden oldu!

İkinci bahar hayali kurarken evinden oldu!

Malatya'da yaşayan 65 yaşındaki bedensel engelli, ikinci baharını yaşama hayali kurarken, tek mal varlığı olan evini kaybetti.

Engelli maaşıyla geçimini sürdüren Ekici, evini tekrar alabilmek için 5 yıldır hukuk mücadelesi veriyor

Malatya'da yaşayan 65 yaşındaki bedensel engelli Ali Ekici, eşinin vefatından 3 yıl sonra yeniden evlenip yuva kurma hayali kurarken, tek mal varlığı olan evinden oldu.

Ekici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 yaşındayken evinin yakınlarındaki bir su kuyusuna düşmesinin ardından dizlerinin altının felç kaldığını, bu nedenle hiç okula gidemediğini ve okuma yazma öğrenemediğini anlattı.

Kendisi gibi engelli olan eşiyle 25 yıl önce evlendiğini ancak, eşini 8 yıl önce trafik kazasında kaybettiğini dile getiren Ekici, ondan sonra tek başına bir yaşam sürdüğünü kaydetti. 

Eşinin vefatından 3 yıl sonra kapısını hiç tanımadığı iki kişinin çaldığını ifade eden Ekici, "Evime aldım, adamlara çay ikram ettim. Adamlar 'Yalnız mı yaşıyorsun. Bir hanım var. Evlenmek ister misin?' diye sordular. Ben de 'hanımı getirin, benim halimi görsün. Evlenmek isterse evlenelim' dedim. Aynı gün kadın da geldi, 'ben de bir yuvam olsun istiyorum' diyerek  evlenmeyi kabul etti. Ertesi gün resmi nikah kıydırdık" dedi. 

Nikahın ardından misafirlerle eve geldiklerinde kadının kendilerine çay ikram ettiğini aktaran Ekici, "Çayı içtikten sonra rahatsızlanmışım. Ne olduğunu hatırlamıyorum. Kadın da bu arada evde hiç kalmadı. Nikahın üzerinden birkaç gün geçtikten sonra evin önünde bir kadın beni durdurdu. 'Bu ev benim oğlumun. Oğlum taşınacak buraya, evden çık' dedi. 'Oğlun gelsin akşam. Kimin malını almış benim haberim yok' dedim. Ev satılmış, ben hiçbir şey hatırlamıyorum. Tapuya ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum" diye konuştu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İkinci bahar hayali kurarken evinden oldu!
  • 07.04.2015 17:24

İkinci bahar hayali kurarken evinden oldu!

Malatya'da yaşayan 65 yaşındaki bedensel engelli, ikinci baharını yaşama hayali ...