maritbet girişmaritbet
IDEF'15, Uluslarası Savunma Sanayii Fuarı başlıyor!

IDEF'15, Uluslarası Savunma Sanayii Fuarı başlıyor!

IDEF'15, 12'nci Uluslarası Savunma Sanayii Fuarı bugün başlıyor.

IDEF 2015, 12'nci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, 5–8 Mayıs 2015 tarihlerinde, T.C. Milli Savunma Bakanlığı himaye ve desteğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul'da hazırlanacak.

1993 yılından itibaren iki senede bir tekli yıllarda icra edilmekte olan IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, katılımcı ülkeler arasında dostluk ve işbirliğinin geliştirilmesinde büyük bir rol oynuyor.

Savunma sanayii ile doğrudan ve dolaylı ilişkili tüm sanayi dallarını kapsamakta olan IDEF, ülkemiz için olduğu kadar, diğer katılımcı ülkeler ile savunma sanayii şirketleri için de önemli bir tanıtım merkezi ve uluslararası pazar konumunda.

2013 yılında hazırlanan fuara; 51 ülkeden 794 firma ve firma temsilcisi, 81 ülke ve 2 uluslararası kuruluştan aralarında 26 Bakan ve Bakan Yardımcısı, 11 Genelkurmay Başkanı ve Genel Kurmay II. Başkanı, 8 Müsteşar olmak üzere ülkelerinin savunma ihtiyaçlarının tedarikinden sorumlu makamlardan oluşan 531 üst düzey yabancı delegasyon katıldı. Fuar, toplam 111 ülkeden 54.210 profesyonel tarafından ziyaret edildi.

MSB, TSK ve Emniyet Genel Müdürlüğünden; Tedarik, Plan ve Prensipler Dairelerinden sorumlu 22 üst düzey tedarik makamı ile katılımcı firmalar, yabancı heyetler, üst düzey askeri ve sivil yetkililer arasında, 2.200'ün üzerinde randevulu görüşme yapıldı.

Bu bilgiler çerçevesinde IDEF Fuarının, Savunma Sanayi sektöründe, uluslararası platformda gerçekleştirilen en başarılı ve dikkat çeken organizasyonlar arasında yer aldığı bir kez daha kanıtlandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

IDEF'15, Uluslarası Savunma Sanayii Fuarı başlıyor!
  • 05.05.2015 10:32

IDEF'15, Uluslarası Savunma Sanayii Fuarı başlıyor!

IDEF'15, 12'nci Uluslarası Savunma Sanayii Fuarı bugün başlıyor. ...