maritbet girişmaritbet
İddialara çok sert yanıt geldi!

İddialara çok sert yanıt geldi!

Viaport Marina'da inşa edileceği iddiasıyla iptali için imza kampanyası başlatılan yunus parkının aslında hiç olmadığı ortaya çıktı.

Vaiport tarafından Tuzla'da inşa edilen dev marina projesinin ikinci etabında yunus parkı ve hayvanat bahçesi yapılacağı iddia edilmişti. Hatta bu projenin iptal edilmesi için imza kampanyası başlatılmıştı. Ancak konuyla ilgili olarak Via Properties Kurumsal İletişim Direktörü Yelda Akgün, kendi Facebook hesabından açıklama yaptı.

Marina projesi içerisinde böyle bir bölümün olmayacağını dile getiren Akgün'ün açıklaması şöyle;

 ‘Yunuslara özgürlük adı altında başlatılan kampanya, Via Properties Grubu'nun görüşü alınmamıştır. Hiçbir mecraya yunuslarla ilgili bilgi verilmemiş olup, projemizde yunuslarla ilgili bir bölüm inşa edilmemiş ve edilmeyecektir. Viaport Marina projesi doğaya ve canlılara son derece saygılı olarak inşa edilmiş olup, doğal yaşama saygı çerçevesinde ÇED raporu uyumlu hayata geçirildi. Projemizin tanıtımlarında geçen su oyunları terimi, havuzlarımızın içerisindeki su oyunları sistemini anlatmaktadır. Bize sormadan basın bülteni yayınlayan PR ajansı ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Bilgilerinize sunarım…' 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İddialara çok sert yanıt geldi!
  • 07.07.2015 12:55

İddialara çok sert yanıt geldi!

Viaport Marina'da inşa edileceği iddiasıyla iptali için imza kampanyası başlatıl ...