maritbet girişmaritbet
İbrahim Tatlıses’ten ilk 'iyiyim' mesajı…

İbrahim Tatlıses’ten ilk 'iyiyim' mesajı…

ABD’de tedavi gören ve geçirdiği ağır ameliyatın ardından ilk kez açıklama yapan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 'Sağlığım gayet yerindedir' dedi.

ABD'de tedavi gören ve riskli bir ameliyat geçiren Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses İnstagram hesabından bir mesaj yayınladı.

Tatlıses mesajında,‘'Değerli sevenlerim; Hepinizin bildiği gibi büyük bir ameliyat geçirdim ve bu ameliyatı da siz sevenlerimin dualarıyla başarılı bir şekilde atlattım. Sağlığım gayet yerindedir. Ameliyat sonrası rehabilitasyon süreci için kısa bir süre daha siz sevenlerimden ve vatanımdan ayrı kalacağım. Ama bilmenizi isterim ki; vatanıma, milletime ve siz sevenlerime hizmet için en yakın zamanda aranızda olacağım'' ifadelerini kullandı.

İdo da ameliyat odasında fotoğraflı mesaj vermişti!

İbrahim Tatlıses, mesajında ayrıca Fransa'da meydana gelen uçak kazasına da yer verdi. Tatlıses, kazaya ilişkin,‘'Bununla birlikte bugün Fransa'da yaşanan uçak kazasında hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da sabırlar diliyorum'' açıklamasını yaptı.

İbrahim Tatlıses mesajını, ‘'Kalbinizin bir köşesinden ve dualarınızdan beni eksik etmeyin. Saygılarımla İbrahim Tatlıses'' sözleriyle noktaladı.

İşte instagramdaki o paylaşım:

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İbrahim Tatlıses’ten ilk 'iyiyim' mesajı…
  • 25.03.2015 09:48

İbrahim Tatlıses’ten ilk 'iyiyim' mesajı…

ABD’de tedavi gören ve geçirdiği ağır ameliyatın ardından ilk kez açıklama yapan ...