maritbet girişmaritbet
Hilti, 2017 Elmaslı Sistemler Günü'ne katıldı!

Hilti, 2017 Elmaslı Sistemler Günü'ne katıldı!

İnşaat sektöründe inovatif çözümler sunan Hilti, 2017 Elmaslı Sistemler Günü'nde 5 yeni ürün tanıttı.

İnşaat profesyonellerine ileri teknolojiyle donatılmış inovatif çözümler sunan Hilti, ‘2017 Elmaslı Sistemler Günü' etkinliğinde 5 yeni nesil ürünüyle dikkat çekti. Hilti DD 200 ve DD 350-CA Karot Makineleri, yeni WMS Elektrik Süpürgesi, M Serisi Duvar Kesme Bıçakları ve WS 1005-E Tel Kesme Makinası'nı sektörle buluşturan Hilti, inovatif ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Üstün performans ve dayanıklılığa sahip ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, Viaport Crown Plaza Hotel'de gerçekleştirdiği ‘2017 Elmaslı Sistemler Günü' etkinliğinde müşterileriyle bir araya geldi. Etkinlikte Hilti DD 200 ve DD 350-CA Karot Makineleri, yeni WMS Elektrik Süpürgesi, M Serisi Duvar Kesme Bıçakları, WS 1005-E Tel Kesme Makinası ürünlerini tanıtan Hilti, Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle yarattığı farkı bir kez daha ortaya koydu.

Güçlü ve uzun ömürlü performans

Hilti'nin etkinlikte tanıttığı 3200 watt yeni HPD motoru ile yüzde 20 daha güçlü performans ve yüzde 100'e kadar daha uzun ömür imkanı sunan Hilti DD 200 Karot Makinası, 35 ila 500 milimetre arasında delim şansı tanımasıyla da dikkat çekiyor. Büyük tasarımı sayesinde dayanıklı şaft ve 300 saatten fazla karbon fırça ömrü sunan Hilti DD 200 Karot Makinası, hızlı değişebilen karbon fırça ve güç kablosuyla hızlı tamir olanağı sağlıyor. Led ışık göstergeleriyle kullanıcıyı yönlendiren Hilti DD 200 Karot Makinası, az tecrübeli kullanıcılar için bile maksimum kullanım kolaylığı sunuyor.

Otomatik kesim asistanı

Kullanıcı dostu bir ürün olan Hilti DD 350-CA Karot Makinesi ise suya, toza ve dış darbelere karşı IP 55 koruma sınıfına sahip olup baş üstü delimlerde de rahatlıkla kullanılabiliyor. 10 vitesli elektronik motoruyla kullanıcılarına optimum viteste çalışma imkanı sunan Hilti DD 350-CA Karot Makinesi, kendisinin yanı sıra otomatik kesim asistanı Hilti DD AF-CA ile de farklılaşıyor. Pratik kullanım imkanı sunan bu seride, otomatik kesim asistanını karot makinesine bağlayıp başlama düğmesine dokunmak yeterli oluyor. Karot ucunun betona değdiğini anlayıp karot makinesini çalıştırmaya yardımcı olan Hilti DD AF-CA, ayrıca su akışını kontrol ediyor ve makinenin devamlı optimum güçte çalışmasını sağlıyor. Üstelik delim işlemi tamamlandığında makineyi durdurup ucun geri çekilmesini sağlayan Hilti DD AF-CA, kullanıcıya pratik bir kullanım vadederken bir yandan da makinenin ve ucun ömrünü maksimuma çıkarıyor. Hilti'nin, hafif gövdesiyle ve maksimum performansıyla dikkat çeken bu serisi, drenaj su boruları için büyük çaplı delimlerde, açılı delimlerde, ağır donatılı yüzeylerin deliminde, geçişler ve kablo tavaları için delimlerde rahatlıkla kullanılabiliyor.

Kesim ve süpürme işleri kolaylaşıyor

Etkinlikte ilgi gören yeni Hilti WMS Elektrik Süpürgesi, karot makinaları ile delim yaparken sisteme su girişi yapılmasını sağlıyor. 16 kilo su kapasitesine sahip bu elektrik süpürgesi, aynı zamanda suyu toplayıp temizleyerek devir daim yapıyor. Markanın etkinlikte öne çıkan bir diğer ürünü olan Hilti M Serisi Duvar Kesme Bıçakları, yeni geliştirilen elmas teknolojisi ile piyasadaki bıçaklardan yüzde 200'e kadar daha hızlı kesim imkanı sunuyor. Hilti WS 1005-E Tel Kesme Makinası ise kompakt tasarımı ile ufak çaplı kesimlerde çok kolay kesim avantajı sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilti’den geleceğin sürdürülebilir şehirleri için ileri teknoloji çözümler
  • 12.11.2022 10:03

Hilti’den geleceğin sürdürülebilir şehirleri için ileri teknoloji çözümler

Hilti, ileri yapı teknolojileriyle sürdürülebilir şehirleşme için inşaat profesy ...

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor
  • 05.07.2022 11:45

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor

Karmaşık ve kolay olmayan birçok süreci içeren inşaat projelerinde üretken olmak ...

Hilti'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri
  • 20.05.2022 11:40

Hilti'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri

İnşaat projelerinde mühendislik çözümleri; verimlilik, zaman, kârlılık ve projel ...

Hilti, sismik teknolojileriyle güvenli yapıların mimarı olmayı hedefliyor
  • 03.03.2022 16:37

Hilti, sismik teknolojileriyle güvenli yapıların mimarı olmayı hedefliyor

İnşaat sektörünün çözüm ortağı Hilti, yapıların güçlendirilmesinin yanı sıra uzu ...

Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge ile şantiyede sıfır toz!
  • 01.02.2022 11:04

Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge ile şantiyede sıfır toz!

İnşaat profesyonellerinin çözüm ortağı Hilti, VC 40L-X Elektrikli Süpürge ile en ...

Hilti’den inşaat sahalarının yeni başrolleri!
  • 18.01.2022 09:16

Hilti’den inşaat sahalarının yeni başrolleri!

Hilti, gelenekselleşen “Marketing Wave’’ etkinliği ile şantiyelerde fark oluştur ...