maritbet girişmaritbet
Halk GYO, İstanbul Finans Merkezi bombasını patlattı!

Halk GYO, İstanbul Finans Merkezi bombasını patlattı!

İstanbul Finans Merkezinde 33 ve 45 katlı iki blok inşa edecek olan Halk GYO; AVM, ofis ve ticari alanlara yer verdi. Proje bedeli 840 milyon lira

Türk bankacılık sektörünün büyük oyuncuları arasında yer alan Halkbank'ın iştiraki Halk GYO, haftanın ilk gününde bombayı patlattı. İstanbul Finans Merkezi'ndeki iki parsel arsası ile ilgili proje için düğmeye basan şirket, AVM, ofis ve ticari alan inşa edecek.

Rekor proje bedeli

Proje maliyeti 840 milyon lira olacak olan Halk GYO İstanbul Finans Merkezi projesi eşsiz bir konuma sahip olacak. İki blok şeklinde hayata geçirilecek olan projede binaların tam ortası rekreasyon alanı olarak ayrıldı.

İstanbul Finans Merkezi'nde tapulu alanı 16 bin 337 metrekare olan ve 16 bin 231 metrekarelik bölümünde inşa edilecek olan kule bodrum+zemin+45 kat şeklinde tasarlandı. Bu kulede bodrum bölümü 7 kat olacak ve içerisinde otopark, depo, servis avlusu, Halkbank Data Merkezi bulunacak. Bu alan tapuda 4 parsel olarak geçiyor.

Tapuda 11 parsel olarak geçen 12 bin 394 metrekarelik 11 parselin 12 bin 394 metrekarelik bölümünde bodrum+zemin+33 kat olacak kule inşa edilecek. Halk GYO, bu kulenin de bodrum katını 7 kat olarak tasarladı. Bu bölümde geçici depolama alanı, otopark, depo, servis avlusu ve Halkbank Data Merkezi bulunacak.

3 yıl sürecek

Hafriyat işlerini Ağaoğlu'nun grup şirketi Akdeniz İnşaat'ın tamamladığı projede AVM, kiralık ofisler, ticari alanlar ve kafeteryanın kaba inşaatına ve devamında ince inşaatına başlanacak. Çalışmaların 36 ay sürmesi bekleniyor.

20 bin kişilik sirkülasyon

450 bin metrekareye yakın inşaat alanına sahip olacak olan Halk GYO İstanbul Finans Merkezi projesinde C60 sınıfı beton kullanılması planlanıyor. İnşaat aşamasında 900 kişinin görevlendirilmesi beklenen projede günlük insan sayısının 20 bin olması bekleniyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Halk GYO, İstanbul Finans Merkezi bombasını patlattı!
  • 03.11.2014 10:31

Halk GYO, İstanbul Finans Merkezi bombasını patlattı!

İstanbul Finans Merkezinde 33 ve 45 katlı iki blok inşa edecek olan Halk GYO; AV ...

Halk GYO, Ataşehir İstanbul Finans Merkezi’nde 122 milyon liraya bina satın aldı!
  • 07.08.2012 15:02

Halk GYO, Ataşehir İstanbul Finans Merkezi’nde 122 milyon liraya bina satın aldı!

2012 yılı 3. çeyreğinde halka arz olmayı planlayan Halk GYO yatırımlarına hızla ...