maritbet girişmaritbet
Güneş enerjili çatı sistemleri ürün gamını genişletiyor

Güneş enerjili çatı sistemleri ürün gamını genişletiyor

Braas çatı sistemleri, geniş solar ürün gamı ile çatıları enerji üssüne dönüştürüyor

Braas Çatı Sistemleri, çatıları yapılarda bir enerji üssüne dönüştürmek amacı ile yoğun Ar-Ge çalışmalarına devam ediyor.  Özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin bir şekilde yararlanabilmesini hedefleyen Braas; güneş enerjisini kullanarak ısınma desteği, havuz suyu ısıtılması ve hijyenik sıcak kullanım suyu teminini sağlayan kolektörlere yeni ürünü ARK Pro Slim kolektörü; güneş enerjisinden elektrik üretimi sağlayan fotovoltaik panellere ise yeni ürünü Üniversal Poli Premium fotovoltaik paneli ekledi. Yüksek verimli Braas kolektör ve paneller, estetik tasarım ve su sızdırmazlığı bir arada sunan güçlü çözümler olarak öne çıkıyor. 

Braas, “Güneş Enerjili Çatı Sistemleri” ile çatıyı enerji üreten bir merkez haline dönüştürüyor ve önemli bir yenilenebilir enerji kaynağı olan “Güneş Enerjisi” ile “Çatı” kavramlarını özgün bir şekilde bir araya getiriyor.  Braas' ın sunduğu güneş enerjili çatı sistemi,  çatılara kattığı estetik değer, tam su sızdırmaz detayları ve çatı tasarımına göre esnek montaj olanağı sağlayan yapısı ile tam bir mühendislik çözümü özelliği taşıyor. 

Braas; Güneş Enerjili Çatı Sistemi termal solar ürün gamına en son eklediği ARK Pro Slim termal güneş kolektörleri, hem eğimli hem de teras çatılarda farklı açılarda monte edilebilmesi sayesinde maksimum tasarım özgürlüğü sunuyor. Ayrıca çatıda yatay ve dikey konumlandırılabilen ürün, ince tasarımı ile son derece estetik bir görünüme sahip. Yüksek verimli ARK Pro Slim, yapının cephesinde de kolaylıkla uygulanabiliyor. 

Braas; Güneş Enerjili Çatı Sistemi fotovoltaik ürün gamında InDaX ankastre fotovoltaik sisteme ek olarak, en yeni ürünü Üniversal Poli Premium fotovoltaik panelleri yılın ikinci yarısında tüketicilerinin beğenisine sunmaya başladı. Teras ve eğimli tüm ortamlarda kullanılabilen Üniversal Poli Premium fotovoltaik paneller, güneş enerjisinden elektrik üretimi sağlayarak bir evin enerji giderlerinde önemli miktarda tasarruf sağlayabiliyor. Braas uzmanlığı ile sunulan Üniversal Poli Premium fotovoltaik paneller, gerek yeni gerekse yenileme çatıları için esnek ve kolay montaj imkanları sunuyor. Çatı üstüne, teras çatıya, bahçeye ve hatta duvara kolaylıkla monte edilebiliyor. 

Braas'ın Almanya'da bulunan teknik merkezinde en zorlu hava koşulları göz önüne alınarak yapılan rüzgar tüneli testlerini başarıyla geçen ARK Pro Slim ve Üniversal Poli Premium; aşırı yağış, şiddetli rüzgar, kar ve tipi fırtınaları ve yüksek sıcaklık gibi bütün dış etkilere karşı maksimum güvenlik sağlayacak şekilde üretilmiştir. 

ARK Pro Slim termal güneş kolektörleri ve Üniversal Poli Premium fotovoltaik paneller, Braas güneş enerjili çatı sistemi ürün gamındaki diğer ürünler gibi kalite belgelerine sahip olup ilgili tüm standartlara göre sertifikalandırılmış ve tescil edilmiştir. Güneş enerjisinde oldukça geniş bir ürün gamı ile hizmet veren Braas Çatı Sistemleri, yeni nesil ürün ve çözümlerin yanı sıra keşif, montaj, verimlilik analizleri gibi mühendislik hizmetleri ile tüketicilerine estetik, konfor ve güveni bir arada sunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çatılarda güvenli yürüyüş patikaları oluşturuyor!
  • 09.06.2015 11:39

Çatılarda güvenli yürüyüş patikaları oluşturuyor!

Braas Çatı Sistemleri, çatıları bir bütün olarak titizlikle çözmeye yönelik birç ...

BRAAS, çatıları en ince ayrıntısına kadar çözüyor
  • 13.10.2014 13:34

BRAAS, çatıları en ince ayrıntısına kadar çözüyor

Braas Çatı Sistemleri “Çatı Çözülmesi Gereken Bir Sistemdir” anlayışı ile yoğun ...

BRAAS yağmur indirme sistemleri ürün gamına yeni ürünler ekledi
  • 17.09.2014 16:36

BRAAS yağmur indirme sistemleri ürün gamına yeni ürünler ekledi

Yağış suyunun çatıdan etkin ve verimli bir şekilde tahliyesine yönelik yağmur in ...

Güneş enerjili çatı sistemleri ürün gamını genişletiyor
  • 18.08.2014 16:43

Güneş enerjili çatı sistemleri ürün gamını genişletiyor

Braas çatı sistemleri, geniş solar ürün gamı ile çatıları enerji üssüne dönüştür ...

Divoroll Clima Plus S ile yapılar nefes alacak!
  • 04.06.2014 10:55

Divoroll Clima Plus S ile yapılar nefes alacak!

Divoroll Clima Plus S; nefes alan, tam su sızdırmazlığı ve enerji tasarrufu sağl ...

Braas Çatı, Indax Ankastre Fotovoltaik Sistemi tüketicilere sundu
  • 08.04.2014 10:38

Braas Çatı, Indax Ankastre Fotovoltaik Sistemi tüketicilere sundu

Braas, Indax Ankastre Fotovoltaik sistem ile çatıları enerji üssüne dönüştürüyor ...