maritbet girişmaritbet
Guncelprojebilgileri.com yenilendi!

Guncelprojebilgileri.com yenilendi!

Yaklaşık 4 yıldır emlak ve gayrimenkul yayıncılığı konusunda kafalardaki karışıklığa son veren Guncelprojebilgileri.com yenilendi.

Türkiye genelindeki markalı konut projelerini tek çatı altında toplayan sitemiz, yeni görünümüyle ziyaretçilerin bilgilere daha kolay ulaşması sağlıyor.

Sade ve şık sayfa tasarımıyla ziyaretçilere aradığı tüm bilgileri anlaşılır bir biçimle ileten Guncelprojebilgileri.com'da markalı konut projelerinin fiyatları, ödeme koşulları, teslim tarihi, satış durumu, sosyal olanakları,  teknik detayları gibi her türlü bilgiye ulaşmak mümkün.

Sadece ev arayanlar ve yatırımcıların değil, inşaat firmalarının da yakından takip ettikleri bir platform haline gelen Guncelprojebilgileri.com, yeni satışa çıkan ve çıkmaya hazırlanan markalı projelerin bir arada bulunduğu tek site olma özelliğine de sahip.

Guncelprojebilgileri.com'da her projenin sayfasında “Projeyle ilgileniyorum” butonu bulunuyor. Buraya tıkladığınızda açılan pencereden ziyaretçilerimiz kişisel bilgilerini ve mesajını bırakıyor. Bu formlar ilgili projenin satış ekibine iletiliyor. Satış ekibi ziyaretçilerimizle  irtibata geçerek proje hakkında bilgilendirip, sorularına cevap veriyor.

Guncelprojebilgileri.com'da harita görünümü üzerinden arama yapma özelliği de bulunuyor. Google haritası üzerinden tüm Türkiye'de yer alan projeleri görüp, lokasyona göre ev seçmek de mümkün.

Örnek daireler artık 3D olarak Guncelprojebilgileri.com'da!

Emlaktasondakika.com'un sektöre yeni bir boyut kazandıran 3D(Üç boyutlu) örnek daire çekimleri artık Guncelprojebilgileri.com'da da yayınlanıyor. İlgili projenin sayfasında proje görselleri, kat planları, haritanın yanı sıra artık 3D örnek daire çekimleri de yer alıyor.

 

Seçin, karşılaştırın, karar verin!

Sitemize eklenen yeni bir özellik ise; projelerin karşılaştırılması. Ev sahibi olmak isteyen ziyaretçilerimiz artık birden fazla proje arasında seçim yaparken Guncelprojebilgileri.com'un bu özelliğinden yararlanarak kolaylıkla karar verebilecek. Proje sayfalarında bulunan “karşılaştır” bölümü seçildiğinde 5 projeye kadar karşılaştırma yapılıyor.

güncel proje bilgileri karşılaştırma özelliği

Guncelprojebilgileri.com form rekortmeni projeleri

  1. Başkent Emlak Konutları: 921 adet
  2. Tual Bahçekent: 584 adet
  3. Temaşehir Konya: 542
  4. Tual Adalar: 483
  5. Nef: 428
  6. 3. İstanbul: 383
  7. Firuze Konakları: 332

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güncelprojebilgileri.com yılın "en"lerini belirledi!
  • 28.12.2018 16:13

Güncelprojebilgileri.com yılın "en"lerini belirledi!

Zengin içeriğiyle ev almak isteyenlerin pusulası haline gelen Güncelprojeleri.co ...

Guncelprojebilgileri.com yenilendi!
  • 12.04.2017 14:14

Guncelprojebilgileri.com yenilendi!

Yaklaşık 4 yıldır emlak ve gayrimenkul yayıncılığı konusunda kafalardaki karışık ...

3 yılda çok şey değişti, zirvenin adı değişmedi
  • 11.04.2016 15:34

3 yılda çok şey değişti, zirvenin adı değişmedi

Yaklaşık 3 yıldır yayın hayatına devam eden Guncelprojebilgileri.com, yatırımcıl ...