maritbet girişmaritbet
GROHE Live!Center'da konut projeleri konuşuldu!

GROHE Live!Center'da konut projeleri konuşuldu!

Arkitera ile GROHE işbirliğinde düzenlenen GROHE Live!Center Buluşmaları'nda mimarlar, konut projelerini masaya yatırdı.

Son dönemde hayata geçirilen konut projeleriyle birlikte yapıların mimarisi de değişti. Farklı tarzda binaların hızla artmaya başladığı bu dönemde, mimari tasarım masaya yatırıldı.

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları'nda konut projelerinin en tanınmış 5 mimarlık ofisinin temsilcileri güncel projelerini paylaşıldı.

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE ve Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından mimarlara ve tasarımcılara yönelik olarak düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları seminer dizisinin üçüncü ayağı 27 Ekim Perşembe günü gerçekleştirildi.

Etkinliğin ana teması “barınma”

Daha önce konfor ve su temalarıyla düzenlenen etkinliğin üçüncüsünde odak noktası barınma oldu. Ana konunun belirlenmesinde, bu yılki Dünya Mimarlık ve Konut Günü'nün teması olan “Daha iyi bir dünya tasarla” yaklaşımı belirleyici oldu. Yaşam kalitesini artırma odaklı bu yaklaşımın en önemli araçlarından biri de farklı yaş, meslek, gelir grubuna ait kişilere yönelik olarak, alım güçlerine uygun yüksek nitelikli konutlar tasarlanması.

Alanında öncü konuşmacılardan deneyim paylaşımı

27 Ekim Perşembe günü GROHE Live!Center'da düzenlenen etkinlik 19.00'da katılımcıların merkez hakkında bilgilendirileceği kısa bir tur ile başladı. 19.45 – 20.45 arasında mimarların proje anlatımlarının ardından bir parti ile sona erdi

Etkinlik sırasında konut projelerinin tasarımındaki deneyimlerini paylaşan mimarlar ve kurumları ise şöyle:

Gökhan Aktan Altuğ – TAGO Mimarlık
Yelin Evcen / Gönül Ardal – Gönye Tasarım
Ali Osman Öztürk – A Tasarım Mimarlık
Cem Sorguç – CM Mimarlık
Aydan Volkan – Kreatif Mimarlık

Yorum Yaz

Benzer Haberler

GROHE Live!Center'da konut projeleri konuşuldu!
  • 28.10.2016 09:39

GROHE Live!Center'da konut projeleri konuşuldu!

Arkitera ile GROHE işbirliğinde düzenlenen GROHE Live!Center Buluşmaları'nda mim ...