maritbet girişmaritbet
Google ve Emlaktasondakika'dan önemli ortaklık!

Google ve Emlaktasondakika'dan önemli ortaklık!

Emlaktasondakika.com, Google ile birlikte geliştirdiği m-Repad sisteminin detaylarını sektörün önemli isimlerine anlattı.

Gayrimenkul ve emlak haberciliği sektörünün lider kurumu emlaktasondakika.com, sektörün önemli isimlerini Google ile yaptığı işbirliği seminerinde bir araya getirdi. M-repad ismiyle tanıtılan yeni sistemde, Google üzerinden firmaların reklam planlamaları, yapılan planlamalardan maksimum verim sağlama, reklam süreçlerinin kontrolü gibi birçok süreç aynı anda yönetilebiliyor.

Sektördeki dev firmaların dijital planlama uzmanlarından tam not alan yeni sistemin tanıtım toplantıları önümüzdeki günlerde de devam edecek. Google partnerliğinde geliştirilen yeni programın ilk tanıtımı “Yeni Bi' Fikir/Yeni Bi' Soluk” ismiyle yapıldı.

Google Ajans Geliştirme Yöneticisi Özlem Çolak, 'Dijitalde neler oldu?, Dijital nereye gidiyor? Video reklamcılıkta büyüme beklentisi, Youtube reklamlarının önemi' hakkında sunum yaptı.

Google AdWords Hesap Stratejisti Ilgın Dikmen, 'Google çözümleri ile işinizi nasıl büyütürsünüz?' başlıklı sunumumda “Gayrimenkul sektörü, dijital mecrada arama ağı reklamlarını, görüntülü reklam ağlarını, video reklamlarını ve gmail reklamlarını kullanarak marka bilinirliklerini artırabilirler” açıklamasında bulundu. Google Adwords, arama ağı reklamları gibi konulara değindi.

Sistemin yapımında önemli katkılar sağlayan Engin Hoşgör, m-Repad ile ilgili bilgiler verdi. 3 alt ürün sunan m-Repad'ın CRM kısmını anlatan Hoşgör, m-Repad DMP, Google Adwords kampanya analizi gibi konuların sunumunu yaptı.

Emlaktasondakika.com Genel Koordinatörü Mehmet Çiçekçi "Sektör artık gerçek olmayan formlar için enerji sarf etmekten yoruldu. Son dönemde projeler için ortaya çıkan fırsat sitelerinin form sayısı vaat ederek aynı formu birden fazla firmayla paylaştığını biliyoruz. Bu da sektördeki güvenin aşağıya inmesine neden oluyor. Emlaktasondakika.com olarak bunun önüne geçip en doğru formu yakalayacak sistemi Google'a birlikte hayata geçirdik. Zaten kullanılan bir sistemdi ancak bugün itibariyle Google ile birlikte sizlere lanse ediyoruz. Yüzde 100 Google desteği ve ortaklığıyla hayata geçirilen bir proje. Bu sayede firmalara verdiğimiz formların kalitesi ve sayısı son derece yüksek olmakta. Geçtiğimiz dönemde konut projelerine maksimum seviyede form desteği sağladık. Burada örnek verecek olursak Başkent Emlak Konutları'na bir ayda 1800 form, Avrupa Konutları'na 780, Tual Bahçekent'e 750, Nef'e 640, 3. İstanbul projesine ise 424 form topladık. M-repad programı sayesinde bu rakamların iki katına çıkacağını öngörüyoruz. Bu ve bunun gibi yeniliklerle sektöre hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Emlaktasondakika.com Haber Müdür Yardımcısı Uğurcan Tokay, markalı konut aramalarında emlaktasondakika.com, guncelprojebilgileri.com, turkeyrealestateinfo.com'un m-Repad sistemi ile sağladığı başarı hikayelerini anlattı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kahramanmaraş'taki "dünyanın en saçma binası"nın yıkımı 2 aya tamamlanacak
  • 01.04.2022 16:30

Kahramanmaraş'taki "dünyanın en saçma binası"nın yıkımı 2 aya tamamlanacak

Arama motoru Google'da "Dünyanın en saçma binası" olarak ilk sırada çıkan ve kap ...

Google, Android Deprem Uyarı Sistemi’ni tanıttı
  • 03.02.2022 10:02

Google, Android Deprem Uyarı Sistemi’ni tanıttı

Google, altyapısı ve teknolojisinden faydalanarak dünya çapındaki depremleri alg ...

Google, Londra’daki kiracısı olduğu binayı 1 milyar dolara satın alacak!
  • 19.01.2022 10:48

Google, Londra’daki kiracısı olduğu binayı 1 milyar dolara satın alacak!

Google Londra’da 2011 yılından bu yana kiracısı olduğu binayı 1 milyar dolara sa ...

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!
  • 20.11.2017 17:50

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!

Emlaktasondakika.com yepyeni bir programla daha karşınızda... Ev almak ve yatırı ...

Ziad Bassam, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 20.05.2017 16:21

Ziad Bassam, emlaktasondakika'ya konuştu!

Suudi Arabistan Cidde Ticaret Odası Başkanı Ziad Bassam, 11. Gayrimenkul Fuarı'n ...