maritbet girişmaritbet
Gölbaşı Belediyesinden Ankaralılara piknik alanı!

Gölbaşı Belediyesinden Ankaralılara piknik alanı!

Gölbaşı Belediyesi vatandaşların hafta sonları dinlenmek için geldiği Atatürk Sahil Parkına, piknik alanı yaptı.

Gölbaşı Belediyesi vatandaşların hafta sonları dinlenmek için geldiği Atatürk Sahil Parkına, piknik alanı yaptı. Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yeni yapılan piknik alanı 2 Temmuz Cumartesi düzenlenen törenle hizmete girecek.

Mogan Gölünden başlayıp Osmanlı Parkına kadar devam eden su kanalının 332 metrelik bölümün düzenlenmesi için çalışmalar başladı. Projenin temeli Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın katılımıyla Cumartesi günü atılacak.

8 bin 317 metrekarelik alın kaplayan proje kapsamında su kanalının etrafı düzenlenecek. Proje çerçevesinde kanal kenarına oturma alanları, gül takları, geçiş köprüleri yapılacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Odabaşı,"Bizler halkımızın daha rahat, daha huzurlu bir ilçede yaşaması için çalışmalar yapıyoruz. Park alanlarımız ve sosyal donatılarımızı daha çok artırma amacındayız. Sahil parkında yeni piknik alanını tamamladık. Kanal projesine de başladık. Biten projelerimizin açılışını yaparken,diğer taraftanda piknik alanının açılışını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Biz halkımızla beraber çalışıyoruz. Ankara ve Gölbaşıları açılış ve temel atma törenine davet ediyorum" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gölbaşı Belediyesinden Ankaralılara piknik alanı!
  • 02.07.2011 10:54

Gölbaşı Belediyesinden Ankaralılara piknik alanı!

Gölbaşı Belediyesi vatandaşların hafta sonları dinlenmek için geldiği Atatürk Sa ...