maritbet girişmaritbet
Gez-gör ücretsiz olarak Kocaeli’yi tanıtıyor

Gez-gör ücretsiz olarak Kocaeli’yi tanıtıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Gez-Gör Kocaeli programı Büyükşehir Belediyesi kontrolünde ücretsiz olarak yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Gez- Gör Kocaeli programı vatandaşları Kocaeli'nin Kültürel zenginlikleriyle dolu bir gün geçirme fırsatı sağlıyor. Büyükşehir tarafından tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen organizasyonda vatandaşlar Kocaeli'nin tarihi dokusunu tanıma fırsatı buluyorlar.

SEKA PARK OTEL'DE BAŞLIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Gez-Gör Kocaeli programı Seka Park Otel'de gerçekleştirilen kahvaltı ile başlıyor. Daha sonra Seka Kültür Alanında yer alan Kültür Evleri gezileri ile devam ediyor.

gez gör kocaeli

KÜLTÜREL BİR GEZİ

Sırrı Paşa Konağı gibi tarih kokan yapıların gezilmesiyle sürdürülen gezide son olarak Gebze Eskihisar Sahili ve Osman Hamdi Bey Müzesi'ni geziliyor.

BAŞVURULAR SADECE BÜYÜKŞEHİR'E 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Gez-Gör Kocaeli programına katılmak isteyen vatandaşların Büyükşehir'in 0262 318 16 11 no'lu telefonundan arayarak isimlerini yazdırmaları gerekiyor. Büyükşehir ekipleri tarafından geri dönüş sağlanan vatandaşlar tamamen ücretsiz olarak bu geziye katılabiliyorlar. Ayrıca bu gezi kapsamında Büyükşehir vatandaşlardan hiçbir şekilde para talep etmemektedir. Eğer bu konuyla ilgili bir para talebiyle karşılaşılması halinde talebe itibar edilmemesi ve 444 11 41 no'lu telefon numarasından ihbarda bulunmaları gerekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gez-gör ücretsiz olarak Kocaeli’yi tanıtıyor
  • 14.03.2015 13:11

Gez-gör ücretsiz olarak Kocaeli’yi tanıtıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Gez-Gör Kocaeli program ...