maritbet girişmaritbet
Geleceğin drenaj standartları bugünden kullanıma hazır

Geleceğin drenaj standartları bugünden kullanıma hazır

ACO polimer beton kanallar, drenaj kavramının bir sonraki safhasına hazır olarak yeniden tasarlanıyor.

1972 yılında ilk kez kullanıldığı Münih Olimpiyat Stadyumu'ndan bu yana sayısız projelerde kullanılan ACO polimer beton kanallar, drenaj kavramının bir sonraki safhasına hazır olarak yeniden tasarlanıyor.

Polimer betondan yapılan ilk drenaj ürünlerini üreten ACO, geleceğin standartlarını da şimdiden kullanıcıların hizmetine sunuyor. Polimer betonda dünyanın en büyük üreticisi ACO, yüksek kaliteli polimer beton ile entegre conta sisteminin birlikteliğinden EN 1433'e göre sınıfında ilk olarak tam izolasyon sağlayan bir ürün ortaya çıkarıyor: Multiline Seal-in.

DIN EN 1433 / DIN 19580, Bölüm 9.3.6.' da söz konusu ürün kesitinin ıslak olduğunda 30 dakika ± 30 saniye boyunca su geçirmez olarak kalması olarak tanımlanan “Su Geçirmezlik” standardı, ACO Multiline Seal-in' in 72 saat boyunca test edilmiş su geçirmezlik özelliği ile aşılmış oluyor. Tüm bunların yanında, hızlı bir montaj da vaat eden Multiline Seal-in, tam izolasyondan emin olarak şantiyedeki iş yükünü hafifleten bir katkı sağlıyor. Böylelikle, montaj kalitesinden ödün verilmeden, hem operasyon hem de kontrol zamanlarından tasarruf edilmiş ve maliyetler azaltılmış oluyor.
 
Bu şekilde klasik drenaj yaklaşımında olduğu gibi, sadece suyun hızlı ve etkin bir biçimde toplanabilmesini değil, sürdürülebilir bir su yönetiminin bir aşaması olarak kullanılabilir yağmur suyunun tek bir damlasını heba etmeden doğaya geri vermeyi hedefleyen ACO,  suyun kaybedilmeden tamamlanabilmesi amacıyla ürünlerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Geleceğin drenaj standartları bugünden kullanıma hazır
  • 02.09.2016 10:16

Geleceğin drenaj standartları bugünden kullanıma hazır

ACO polimer beton kanallar, drenaj kavramının bir sonraki safhasına hazır olarak ...