maritbet girişmaritbet
Gaziantep'e yapılacak park sosyal yaşama katkı sağlayacak

Gaziantep'e yapılacak park sosyal yaşama katkı sağlayacak

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önümüzdeki günlerde mahalleye yeni bir park kazandırılacağı müjdesini verdi.

Şehitkamil Belediyesi, Gaziler Mahallesi'nde bir taraftan yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da altyapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışması yürütüyor. Yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önümüzdeki günlerde mahalleye yeni bir park kazandırılacağı müjdesini verdi. 

İlçe genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarıyla vatandaşın modern yollar kullanmasına zemin oluşturan Şehitkamil Belediyesi, çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Gaziler Mahallesi'nin birçok bölgesinde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmalarını tamamlayan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sosyal yaşantısına katkı sunmak adına yeni bir park yapacaklarını söyledi.
İncelemeler sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gaziler Mahalle Muhtarımız, bölgesindeki eksiklikleri bizlere iletmişti. Bizler de şu anda ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara hemen başladık. Daha önce mahallede asfalt çalışmalarını yapmıştık, şu an itibariyle de eksik kalan bölgelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle okul ve camiye ulaşımda vatandaşlarımız sorunlar yaşıyordu. Vatandaşlarımız, ulaşımlarını rahat bir şekilde yapsınlar diye daha önce geniş yolların akslarını yapmıştık. Şu anda da altyapıları tamamlanan yerlerde sıfır asfalt çalışmalarını yapıp milletimizin hizmetine sunuyoruz. İnşallah en kısa süre içerisinde de bu bölgenin en büyük parkını da yapmaya başlayacağız. Ben, şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gaziantep'e yapılacak park sosyal yaşama katkı sağlayacak
  • 23.07.2018 09:45

Gaziantep'e yapılacak park sosyal yaşama katkı sağlayacak

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önümüzdeki günlerde mahalleye yeni ...

Gaziantep’te toplu taşımalar ücretsiz!
  • 03.06.2017 17:04

Gaziantep’te toplu taşımalar ücretsiz!

Gaziantep Belediyesi, GaziantepKart devreye girene kadar belediye otobüsleri ve ...

Gaziantep Belediyesi’nden satılık arsa!
  • 08.05.2012 11:21

Gaziantep Belediyesi’nden satılık arsa!

Gaziantep Belediyesi, 44 bin 808 metrekarelik arsayı 1 milyon 792 bin 343 TL’den ...