maritbet girişmaritbet
Galaxy S6 Türkiye fiyatı belli oldu!

Galaxy S6 Türkiye fiyatı belli oldu!

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleriyle piyasayı yeniden sallayan Samsung, telefonun Türkiye satış fiyatı açıklandı.

Operatör şirketi Turkcell, Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni nesil akıllı telefonları hakkında paylaşımlarda bulundu. Lansman etkinliğinde tanıtıldığı günden itibaren yüksek satış fiyatlarına sahip olacağı bilinen Galaxy S6'nın ülkemiz için etiket fiyatları açıklandı.

SAMSUNG GALAXY S6 ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Yeni telefonlarıyla yüksek fiyatına rağmen kullanıcısı tarafından sevilen ve geçtiğimiz günlerde 700 milyon adet satılan iPhone'u, uçuk fiyatıyla geride bırakan Samsung kavisli ekranlı yeni S6 Edge modeline sahip olmak biraz pahalıya mal olacak.Galaxy S6'nın 32 GB'lık depolama alanına sahip Edge modeli 2.999 TL olacak.

Ülkemizin de içinde bulunduğu, dünyanın birçok ülkesinde yükselen dolar kurunun etkisi altında kalan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yeni modelleri, Android'li sınıf arkadaşı HTC One M9'u da 2.799 TL ile gölgesinde bıraktı.

Turkcell tarafından yayımlanan fiyatlandırmalar, dolara ve Samsung'un cihazlarını daha değerli kılmak için fiyatları maksimize etmesinden de kaynaklanabilir.

Samsung'ta 32 GB'lık modellerin yanında bir de 64 GB ve 128 GB depolama alanına sahip modeller de bulunuyor. 128 GB Galaxy S6 Edge modelinin ise ülkemizde 3.749 TL civarında olacağı biliniyor. 

SamsungGalaxy S6 (32 GB) İlk Çıkış Fiyatı: 2.499 TL

SamsungGalaxy S6 Edge (32 GB) İlk Çıkış Fiyatı: 2.999 TL olacağı açıklandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Galaxy S6 Türkiye fiyatı belli oldu!
  • 14.04.2015 15:25

Galaxy S6 Türkiye fiyatı belli oldu!

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleriyle piyasayı yeniden sallayan Samsung, tele ...