maritbet girişmaritbet
Galatasaray göğsünde Dumankaya’yı taşıyacak

Galatasaray göğsünde Dumankaya’yı taşıyacak

Dumankaya, Galatasaray futbol takımının sponsoru oldu. Uğur Dumankaya, kendisinin çok koyu Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi

Süper Lig'in 4 yıldızlı tek takımı Galatasaray'ın, Türkiye Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarındaki göğüs sponsoru Dumankaya oldu. 2+1 yıllık anlaşmayla birlikte Galatasaray'ın göğüs sponsoru olan Dumankaya, önümüzdeki dönemde adından söz ettirecek gibi duruyor.

Bugün iş adamı değil taraftarım

Sponsorluk anlaşmasının tanıtım toplantısına Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek birlikte katıldı. Uğur Dumankaya, kendisinin kale arkasından geldiğini ve koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi. Dumankaya “Bugün burada iş adamı gibi değil, taraftar gibiyim. Her maçını izlediğimi takımıma sponsor olduğumuz için mutluyum” dedi.

Devamı gelecek

Tüm hayatını Galatasaray'a göre planladığını dile getiren Dumankaya “Galatasaray'la inşallah yeni anlaşmalarımızın devamı gelir. Bu ortaklığı pazarlama alanında da kullanabiliriz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın arsalarına Dumankaya'mı imza atacak?

Dumankaya'nın ardından konuşan Dursun Özbek “Dünya kulüpleri belli dönemlerde dar boğaza girebiliyor. Sıkıntılı süreçlerden çıkmak için ise gayrimenkullerini değerlendiriyorlar. Bizimde Galatasaray olarak elimizde çok önemli gayrimenkullerimiz var. Bu taşınmazlar üzerinde Dumankaya ile projeler üretebiliriz” diye konuştu.

Resmi anlaşma yok

Önümüzdeki süreçte nasıl bir plan yaptıklarını dile getiren Özbek “Biz, Dumankaya'nın tecrübesinden yararlanacağız. Gayrimenkulleri nasıl değerlendireceğimiz konusunu zaten konuşuyoruz. Fakat resmiyete dökülmüş bir anlaşmamız yok” dedi.

Riva projesi satışa çıkacak

Galatasaray'ın Riva, Mecidiyeköy, Kalamış Tesisleri, Galatasaray Adası ve birçok dairesinin olduğuna dikkat çeken Özbek “Riva arazimiz konut imarlı. 30 yıl önce alınmış ve bugüne kadar sadece vergisi ödenmiş. Bir proje hazırlanmış ancak uygulaması yapılmamış. Biz, Riva projesinin lansmanını çok kısa süre içerisinde yapacağız” dedi. Arsanın konumu hakkında da önemli bilgiler veren Özbek “3. Köprü bağlantı yolu, arsamızın hemen önünden geçiyor. Zaten bölgenin değeri de her geçen gün artıyor” ifadelerini kullandı.

İbrahimovic isyanı

Zlatan İbrahimovic transferinin sorulması üzerine Dursun Özbek “Bu futbolcunun transferi, gündemimizde yok. Pişirip pişirip gündeme getirmeyin. İbrahimovic konusunu gündemden düşürün” diyerek dedikodulara noktayı koydu. Mecidiyeköy'deki otelin ise 10 aylık süreçte tamamlanacağını ve işletmesini farklı bir firmaya vereceklerini söyleyen Özbek, Galatasaray'ın bir dünya kulübü olduğunu ifade etti.

Galatasaray, İbrahimovic'ler yetiştirecek

Dumankaya'nın böyle bir yıldız transferine sponsor olup olmayacağı sorusu üzerine Uğur Dumankaya “Galatasaray, birçok İbrahimovic yetiştirebilir. Çünkü Başkan Dursun Özbek'in iyi projeleri var” dedi.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya oldu
  • 31.10.2015 13:31

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya oldu

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmanın mali ...

Galatasaray'ın dev projeleri görücüye çıktı!
  • 25.03.2017 16:16

Galatasaray'ın dev projeleri görücüye çıktı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulüp için yapılacak yeni projeleri ilk kez ta ...

Galatasaray'ın Riva projesinde inşaat başlıyor
  • 17.05.2018 09:40

Galatasaray'ın Riva projesinde inşaat başlıyor

Toplam 1.550 konuttan Galatasaray Riva projesinde inşaat bu ay başlıyor. Proje ...

Galatasaray'ın Florya arazisinde sona gelindi!
  • 09.11.2017 09:14

Galatasaray'ın Florya arazisinde sona gelindi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Emlak Konut GYO ile geliştirdikleri proje ve F ...

Galatasaray’ın Riva arsasına Yılmaz İnşaat imzası!
  • 14.09.2017 17:05

Galatasaray’ın Riva arsasına Yılmaz İnşaat imzası!

Emlak Konut'un Galatasaray'a ait Riva arsası ihalesini kazanan Yılmaz İnşaat ile ...

Emlak Konut, Galatasaray’ın Riva arsalarını satışa açtı!
  • 11.05.2017 17:01

Emlak Konut, Galatasaray’ın Riva arsalarını satışa açtı!

Emlak Konut GYO, Galatasaray'dan aldığı 1,1 milyon metrekarelik Riva arsalarını ...