maritbet girişmaritbet
Gaggenau Brasserie Showroom’u Adana’da Açıldı!

Gaggenau Brasserie Showroom’u Adana’da Açıldı!

Lüks ev aletleri üreticisi Gaggenau, dünyada ilk kez içinde brasserie showroom’unu 12 Nisan’da Adana’da açtı.

Seçkin mutfak kültürünün önde gelen markalarından Gaggenau, dünyada ilk kez brasserie hizmeti veren showroom'unu Adana Ziyapaşa Bulvarı‘nda 12 Nisan Çarşamba günü özel bir davetle açtı. Showroom, Gaggenau'nun Adana ve Doğu Akdeniz'de bulunan çevre illerdeki seçkin müşterilerine hizmet verecek ve çok özel lezzetler sunacak. Gaggenau'nun “Made in Germany” teknolojisini ve üst sınıf tasarım anlayışını en modern haliyle yansıtan showroom, Adana'da 62 yıldır faaliyet göstermekte olan Dörtler Group iş birliğiyle hizmet verecek. 

Gaggenau'nun seçkin müşterilerinin kendilerini özel ve evlerinde hissedecekleri brasserie showroom açılışı, BSH İcra Kurulu Üyesi Ronald Grünberg, Adana Dörtler Group Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Değirmenci, üst düzey müşteriler, iş ortakları ve basından seçkin konukların katıldığı özel bir davetle gerçekleşti. 

Dünya çapında çok büyük bir ekosistem olan BSH'ın en prestijli markasının 334 yıllık köklü bir tarihe sahip Gaggenau olduğunu belirten BSH İcra Kurulu Üyesi Ronald Grünberg, açılış davetinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gaggenau‘nun lüks ve üstün mutfak kültürü anlayışını dünyada ilk kez, yepyeni konseptle Adana'da hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Acentemiz Dörtler Group'u bu yaratıcı ve yenilikçi iş birliğinden dolayı buradan tekrar kutluyorum. İnanıyorum ki, birlikte, bu brasserie showroom ile üstün Gaggenau kalitesini ve gustosunu Adana ve çevre illerdeki müşterilerimizle en iyi şekilde paylaşacağız.“
Dörtler Group Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Değirmenci ise, Gaggenau'nun, brasserie showroom ile Adana'ya yepyeni ve çok seçkin bir soluk getireceğini belirterek şu açıklamalarda bulundu: “Dörtler group olarak Adana'da 62 yıldır otomotiv, inşaat, dayanıklı tüketim ürünleri, perakende sektörlerinde başarıyla faaliyet gösteriyoruz. Gaggenau'nun bizimle Adana'da bir ilki gerçekleştiriyor olması hepimiz için gurur verici. Başlangıç aşamasından bugünkü açılışa kadar çok büyük bir titizlikle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. 

Gaggenau‘nun tüm ürün gamını sunan, kullanışlı, modern ve üst sınıf bir mimari anlayışla tasarlanan ürünler, “Brasserie” konseptindeki Adana mağazasında, ünlü şef Çağrı Öngel'in çok özel menüleri hazırlanarak misafirlerin damak zevkine hitap edecek. Showroom, 60 m2 giriş, 150 m2 asma kat ve Adana‘nın en nezih mağazalarının bulunduğu Ziyapaşa Bulvarı ile iç içe 25 m2'lik şirin bir kış bahçesine sahip.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gaggenau, İzmir İstinye Park AVM'de mağaza açtı!
  • 22.03.2022 08:39

Gaggenau, İzmir İstinye Park AVM'de mağaza açtı!

Gaggenau, İstinye Park İzmir AVM'de mağaza açtı. ...

Gaggenau, Bodrum Mutfak'ın tasarımlarıyla buluşuyor
  • 01.01.2022 11:05

Gaggenau, Bodrum Mutfak'ın tasarımlarıyla buluşuyor

Gaggenau’nun Bodrum’daki ilk yetkili acentası olan Bodrum Mutfak Mobilya, seçkin ...

Gaggenau'dan hafızalı espresso kahve makinesi!
  • 05.03.2021 17:20

Gaggenau'dan hafızalı espresso kahve makinesi!

Gaggenau tarafından tasarlanan ve sekiz kahve tercihini hafızaya kaydeden 400 se ...

Gaggenau, Vario 400 serisi tezgâh aspiratörünü tanıttı
  • 01.03.2021 17:19

Gaggenau, Vario 400 serisi tezgâh aspiratörünü tanıttı

1683’ten bu yana titiz bir el işçiliği ile lüks mutfak aletleri markası Gaggenau ...

Gaggenau çamaşır makineleriyle farkı hissedin!
  • 29.11.2020 07:15

Gaggenau çamaşır makineleriyle farkı hissedin!

Mükemmel çamaşır yıkama sistemleri söz konusu olduğunda Gaggenau çamaşır makines ...