maritbet girişmaritbet
Forbes, Gaziantep’i  ilk 10’da gösterdi

Forbes, Gaziantep’i ilk 10’da gösterdi

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes “Dünyanın ekonomik seyahat destinasyonları listesini” yazdı. Listede 10’uncu sırada Gaziantep’te yer aldı.

Ünlü ekonomi dergisi Forbes, 10'uncu sıraya yerleştirdiği Gaziantep'ten övgüyle söz etti. Dünyayı dolaşan ünlü blogger Kach Howe'ın kaleme aldığı yazıda birçok blogger'ın listesinde İstanbul olmasına rağmen Gaziantep'in mutlaka görülmesi gerektiğine dikkat çekildi.

“Gaziantep etkileyici bir destinasyon”

Türkiye'de güneyde yer alan diğer popüler destinasyonlara göre Gaziantep'in daha az rağbet gördüğünü ancak Antep'in inanılmaz bir şehir olarak en az hatta diğerlerinden daha etkileyici bir destinasyon olduğunu ifade eden Howe, Gaziantep'in İstanbul'dan uçakla sadece 90 dakika uzaklıkta olduğunu vurguladı.

Kendine özgü otantik bir yapısı olan Gaziantep'in gastronomi dalında “Yaratıcı Şehirler Ağı”na katılan dünyada 8 ülkeden biri olduğuna dikkat çeken yazıda, Gaziantep'in Türkiye'nin fıstık başkenti olduğu ve İstanbul'da bulunabilecek her türlü hediyelik eşyanın Antep'te de yer aldığı hatta çok daha ucuza bulunabileceğini yazdı.

Two Monkeys Seyahat'in kurucusu Kach Howe, bugüne kadar 7 kıtada 80 ülke gezdi. Hala dünya seyahatlerine devam eden Kach, seyahatlerinin sonunda eşi Jonathan ile yelkenli tekneleriyle yeni bir dünya turuna çıkacaklarını ve seyahatlerini sosyal medyada paylaşmaya devam edeceklerini duyurdu.

Listede yer alan diğer ülke ve şehirler ise şöyle:

1.Montreal, Kanada
2. Xian, Çin
3. Houston, Texas, ABD
4. San Miguel de Allende, Meksika
5. Barcelona, İspanya
6. Curaçao Karaip Adaları
7. Zanzibar, Tanzanya
8. Dakar, Senegal
9. Port Salut, Haiti
10. Gaziantep, Türkiye

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Forbes, Gaziantep’i  ilk 10’da gösterdi
  • 27.11.2017 15:07

Forbes, Gaziantep’i ilk 10’da gösterdi

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes “Dünyanın ekonomik seyahat destinasyonları l ...