maritbet girişmaritbet
Filli Boya'dan yaz için renk önerileri!

Filli Boya'dan yaz için renk önerileri!

Yaza merhaba derken, enerjisiyle yaşam alanlarında fark oluşturacak renk önerilerinde bulunan Filli Boya, evlere temizlik ve tazelik getiriyor.

Havalar ısınırken, canlanan doğa ile birlikte bizim de içimiz kıpır kıpır olur ve yaşam alanlarında değişlik yapmak, yenilenmek isteriz. Renklerin üzerimizde hem fiziksel hem de ruhsal yönden şaşırtıcı etkileri bulunuyor. Bu yaklaşımla Filli Boya, temizliğe ve yeniliğe evlerindeki duvarlardan başlamak isteyenlere pastel boyanın şıklığını sunarken aynı zamanda huzur dolu bir atmosfer için en ideal renk önerilerinde bulunuyor.

Geniş renk skalasıyla yaşam alanlarında tazelenmiş bir ferahlık hissi oluşturan Filli Boya'nın yeni ve yenilikçi iç cephe ürün serisi Momento; Aktif Silikon Teknolojisi ile güçlendirilen formülüyle, “Tam Silinebilirlik” ve “Yıkanabilirlik” özellikleri sunuyor.

Yaşam alanınıza dinginlik katın!

Evlerimizde yepyeni bir hayat oluşturmanın pek çok yolu var. Bu yollardan en etkili olanı yaşam alanımızı yeni baştan renklendirmek... Rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisinden dolayı genellikle çocuk ve yatak odasında kullanılan pastel renkleri artık evin her alanında kullanabiliyoruz. Özellikle İskandinav, romantik ve country stilde sıkça kullanılan pastel renklerle evinizde ferah bir etki oluşturmanız mümkün… Pastel renkleri yatak odanız dışında bir alanda kullanmak isterseniz salonunuzdan başlayabilirsiniz. Şık ve zarif bir salon oluşturmanıza yardımcı olacak pastel renklerle aynı zamanda göz yormayan, dinlendirici bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. Filli Boya iç cephe kartelasından pastel kahve tonları olan Momento Silan Kil Taşı ve Maya renklerini kullanabilirsiniz.

Mutfak eşyalarınızda beyaz ve gri kullanmaktan sıkıldıysanız bir de pastel renkleri deneyin... Pastel yeşiller hem yeni lezzetler oluşturmanızı sağlar hem de mutfağınızda yazın habercisi olur. Momento Silan Irmak 20 rengini mutfaklarınızda tercih edebilirsiniz.

Rahat bir uyku için…

Yatak odalarının huzur verici, sakin mekânlar olması çok önemli. Bu nedenle yatak odalarında genellikle açık renkler kullanılıyor. Siz de daha rahat bir uyku için pastel renklerin yatıştırıcı etkisinden yararlanabilirsiniz. Pastel maviler Momento Silan Kozmik 50 ve Kozmik 25 yatak odaları için tercih edebileceğiniz renkler arasında yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz