maritbet girişmaritbet
Fikret Orman, Vodafone Arena'ya ilişkin açıklamalarda bulundu

Fikret Orman, Vodafone Arena'ya ilişkin açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetim olarak bütün gayretlerinin, Vodafone Arena inşaatını Ağustos ayı sonunda bitirmek olduğunu söyledi

Siyah-beyazlıların merakla bitmesini beklediği yeni statları Vodafone Arena hakkında görüşlerini aktaran başkan Orman, şunları kaydetti: "Geleceğimizi bütün hızıyla inşa ediyoruz. Her türlü karalama, engelleme ve iftiralara rağmen, stadımızı Ağustos ayında bitireceğiz. Bu, Beşiktaş taraftarına verdiğimiz bir müjde değildir, bizim yerine getirmekle mükellef olduğumuz sözümüzdür. Bu tarihi her zaman söyledik ve işaret ettik. Her şeyimizle Ağustos ayı sonuna odaklanmış durumdayız. Stadı yıkıp, inşaata başlamadan önce muhalefet olanlar, başarılı olmamızın söz konusu olmadığını söyledi. 'İzin bile alamaz' diyenler, şimdi Ağustos ayında açılış yapamayacağımızı söylediklerine göre demek ki başarılı olmuşuz."

Orman "Demirören gitti diye her şey bitmedi"
Transfer çalışmalarına da değinen başkan Orman, sansasyonel transfer yapmanın kolay olduğunu, fakat Yıldırım Demirören döneminde yapılan hataları tekrarlamayacaklarını belirtti. "Sansasyonel isim transfer etmenin bu kulübe neler kaybettirdiğini hepimiz biliyoruz" diyen Orman; geçmiş dönemdeki transferler Tabata ve Nihat Kahveci'nin bile paralarını kendi yönetimlerinin ödediğini kaydetti.

Fikret Orman, 20 ayda kulübü ayağa kaldırdıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: "Yani Yıldırım Demirören gitti diye her şey bitmedi. Transfer konusunda artık daha da dikkatli davranmak zorundayız. Görüşmeler ve çalışmaların devam ettiğini saklamıyoruz fakat artık yeni bir yol izlemek zorundayız. Anlaşma zemini aradığımız futbolcularla, kesin sözleşme imzalama aşamasına gelmeden basına isim sızmamasına dikkat edeceğiz. Titiz davranmak ve taraftarımızı düşünmek zorundayız. Ronaldinho transferinde yaşananlar ortada. Elimizden geleni yapmamıza rağmen taraftarımız hayal kırıklığına uğradı. Onları çok büyük beklentilerin altına sokmamak lazım. Bir isim üzerine yoğunlaşıp, sonuç alınamayınca çok üzülüyorlar ama bilsinler ki ben onlardan daha çok üzülüyorum."

"Aziz Yıldırım için zor bir süreç"
Yargıtay'ın, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın cezasını onaması konusuyla ilgili bir soru üzerine de başkan Orman, şu ifadeleri kullandı: "Ebedi dostumuz Fenerbahçe ve Sayın Aziz Yıldırım için zor bir süreç ve tabii ki üzücü. Konuyla alakalı net ve doğru şeyler söyleyebilmem için, hukukçularımızın derin bir araştırma yapması lazım. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra görüşümüzü bildireceğiz."

AA

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone'da inşaat sürüyor!
  • 15.04.2015 10:40

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone'da inşaat sürüyor!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün inşaatı süren Vodafone Arena Stadı'nda inşaat çalı ...

Beşiktaş Vodafone Arena'ya gökyüzünden bakın!
  • 07.04.2015 12:02

Beşiktaş Vodafone Arena'ya gökyüzünden bakın!

Tamamlandığında 41 bin 903 kişi kapasiteli dev bir stat olacak Vodafone Arena'nı ...

Vodafone Arena'dan 'Sabret' mesajı verildi!
  • 27.01.2015 11:31

Vodafone Arena'dan 'Sabret' mesajı verildi!

Vodafone Türkiye tarafından hayata geçirilen Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Are ...

Fikret Orman, İstanbloom projesini anlattı!
  • 19.01.2015 16:46

Fikret Orman, İstanbloom projesini anlattı!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı ve Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman ...

Fikret Orman, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 19.01.2015 11:13

Fikret Orman, emlaktasondakika'ya konuştu!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman, İstanbloom projesiyle birlikte Voda ...

Vodafone Arena 7 Şubat 2015 fotoğrafları!
  • 07.02.2015 15:55

Vodafone Arena 7 Şubat 2015 fotoğrafları!

Beşiktaş'ın İnönü Stadı yerine inşa edilen yeni mabedi Vodafone Arena'da inşaat ...