maritbet girişmaritbet
Fikirevim Reklam Ajansı 13 yaşında!

Fikirevim Reklam Ajansı 13 yaşında!

FKR Group adı altında faaliyet gösteren Fikirevim Reklam Ajansı ile Emlaktasondakika hafta sonu etkinliğinde buluştu.

Reklam, medya ve gayrimenkul sektörleri için başarılı projelere imzalar atan Fikirevim Reklam Ajansı ile gayrimenkul haberciliği konusunda adından söz ettiren Emlaktasondakika.com ekibi, Fikirevim'in 13. kuruluş yıldönümünde bir araya geldi. 
 

Fikirevim Reklam Ajansı Başkanı Necmi Çiçekçi'nin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik Florya Hatay Sofrası'ndaki kahvaltı ile başladı.

Güzel bir kahvaltıda bir araya gelen dev ekip, kahvaltı sonrası soluğu VIALAND Eğlence Merkezi'nde aldı.

Fikirevim Reklam Ajansı ve Emlaktasondakika, VIALAND'da bowling turnuvasında karşı karşıya geldi. Keyifli ve heyecan dolu turnuvada Ajans Başkanımız Necmi Çiçekçi'nin takımı Fikirevim, bu tatlı rekabetin galibi oldu. 


Gücünü ve başarısını, kurucusundan alan FKR ve ESD, ajansımızın 13. kuruluş yıldönümünde hep birlikte iş stresinden uzaklaşıp eğlence dolu bir günü geride bıraktı. 

Peki Türkiye'nin en büyük reklam ajanslarından 'Fikirevim' nasıl doğdu?

İşte Fikirevim Reklam Ajansı'nın kuruluş hikayesi;

23 yıl önce Necmi Çiçekçi'nin ağzından çıkan iki kelimeyle başladı her şey; “İstifa ediyorum!” Necmi Çiçekçi Milliyet Yayınları Yazı İşleri Müdürlüğü'nden istifa edip New York Times Genel Yayın Yönetmenliği'ne transfer olmadı. Grafiker oldu. Hayır hayır, bu şaka değil. Bir reklam ajansında grafiker olarak çalışmaya başladı. Necmi Bey'in bu cesur kararı yakın çevresi tarafından bir takım atasözleri eşliğinde yoğun şekilde eleştirildi.

Çok uzun sürmedi ilk ajans deneyimi. Kendi ajansını kurdu, kapattı, yeni ajanslar kuruldu... Ve nihayetinde 2004 yılında “Fikirevim” diyerek iki nokta üst üste koydu: “Ancak susattıran reklam su sattırır.” Böylece yeni bir dönem başlamış oldu. Başarıya susamış reklamcıları toplayıp “Sizden reklamcı olmanızı değil reklam veren olmanızı istiyorum” dedi. 

Formül doğru çıktı. 12 yılda müteahhit oldu, gazeteci oldu, televizyoncu oldu, radyocu oldu, siyasetçi oldu, turizmci oldu, meşrubatçı oldu, sanayici oldu, makinist oldu, kamu kuruluşu oldu, faktoringci oldu, otomotivci oldu, akaryakıtçı oldu, modacı oldu, kozmetikçi oldu, mobilyacı oldu… 

Şimdiye kadar hizmet verdiği firmaların ortağı oldu.

Emine Pile/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fikirevim Reklam Ajansı 13 yaşında!
  • 05.06.2016 15:39

Fikirevim Reklam Ajansı 13 yaşında!

FKR Group adı altında faaliyet gösteren Fikirevim Reklam Ajansı ile Emlaktasonda ...

Emlaktasondakika.com vitrinde!
  • 28.05.2012 17:32

Emlaktasondakika.com vitrinde!

Gayrimenkul sektörüne ilişkin gelişmelerin en hızlı ve en doğru şekilde yansıtıl ...

Gayrimenkul Profesyonelleri faizi tartıştı
  • 31.03.2012 09:13

Gayrimenkul Profesyonelleri faizi tartıştı

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları son zamanlarda yüksek seyreden faiz ...