maritbet girişmaritbet
Fenerbahçe Demba Ba için düğmeye bastı

Fenerbahçe Demba Ba için düğmeye bastı

Yanal, 'Eldekilerle idare edebilirim, bütçenizi zorlamayın' dese de şampiyonluğu riske atmak istemeyen yönetim transferin son gününde harekete geçti

Fenerbahçe'de üst üste gelen sakatlıklar, kapandı denilen transfer dosyasının tekrar açılmasına neden oldu. Devre arasında takviye düşünmeyen sarı-lacivertlilerde, Emenike'nin ardından Webo'nun da sakatlanmasıyla forvet alarmı verildi. Konya maçında baldırından sakatlanan Emenike'nin 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı ancak bu haber Webo gibi bir yedeği olan Fenerbahçe'yi korkutmamıştı. Fakat önceki gün Eskişehir deplasmanında sakatlanan Webo'nun da 3-4 hafta forma giyemeyeceğinin kesinleşmesiyle sarı-lacivertlilerde panik başladı. Eskişehir karşısında alınan mağlubiyete rağmen açık ara liderliğini koruyan Fenerbahçe'de şampiyonluğu riske atmak istemeyen yönetim Ersun Yanal'la acil bir görüşme yaptı ve transfer için harekete geçti. Ersun Yanal'ın 'şart değil' açıklamasında rağmen, yönetimin hemen temaslara başladığı öğrenilirken, ön plana 5 isim çıktı.

Cenk Tosun bilmecesi
İngiliz medyası Arsenal'in Danimarkalı golcüsü Nicklas Bendtner'in Fenerbahçe'den gelen 6 aylık kiralama teklifini reddettiğini yazarken, Sow'un milli takımdan arkadaşları olan Chelsea'den Demba Ba ile Newcastle'dan Papis Cisse'yle temasa geçildiği öğrenildi. Sarı-lacivertliler alternatif olarak yerli isimlerle de temasa geçti. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe'nin Cenk Tosun'u istediğini açıkladı. Ancak sarı-lacivertliler bu oyuncuyla ilgilenmediklerini açıkladı. Arayışlara rağmen ara transferde ciddi bir harcama düşünülmüyor. İki yıldızın sakatlık sürelerinin uzun olmadığını yönetime belirten Teknik Direktör Ersun Yanal, “Sıkıntı yok, sol bekte Hasan Ali'yi kullanıp Caner'i açığa çekeriz ve Sow'u en uca alarak bu süreci aşarız” görüşünü belirtti.

Fener'in kalesi kapanmıyor
F.Bahçe bu sezon oynadığı 25 resmi maçtan sadece 6'sını gol yemeden tamamladı. Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa'da oynadığı 6 maçta gol yiyen sarı-lacivertliler, ligdeki 19 karşılaşmanın da ancak 6'sında kalesini koruyabildi. Fenerbahçe son 4 resmi maçında da gol yerken kalesinde 6 gol gördü.

Yanal'a Holmen eleştirisi
Fenerbahçeli taraftarlar Eskişehir maçının ardından Ersun Yanal'ın oyuncu tercihlerini eleştirmeye başladı. Sarı-lacivertlilerin büyük bölümü Holmen'in 11'de yer almasını yanlış bulurken, Emre'nin yedek soyunmasını eleştirdi. Taraftara göre Salih de takımda daha fazla şans bulmayı hak ediyor.

Nazara geldiler
Devre arasına en yakın takipçisinin 8 puan önünde, şampiyonluk şarkıları eşliğinde giren Fenerbahçe'ye nazar değdi. Olumsuzluklar Neftçi Bakü'yle oynanan hazırlık maçında başladı. Alper Potuk omzundan sakatlandı. Sonrasında ikinci yarı başladı, Konya maçı kazanıldı, fark 10 puana çıktı ama Emenike'nin sakatlığı sevince gölge düşürdü. Ve son olarak Webo katıldı sakatlar kervanına. Bu sefer sevinç de yoktu ortada. Eskişehir de hem maç gitti hem Kamerunlu. 
M. Emin Uluç/Türkiye Gazetesi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cenk Tosun, İngiltere'de bu evde kalacak
  • 06.01.2018 14:32

Cenk Tosun, İngiltere'de bu evde kalacak

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun transferi nihayete erdi. ...

Mağarada 112 bağlama ile Demba Ba klibi çektiler!
  • 22.04.2015 10:54

Mağarada 112 bağlama ile Demba Ba klibi çektiler!

Demba Ba için 112 bağlama ile şarkı söylediler! Türk halkının Demba Ba sevgisi s ...

Trabzonspor Demba Ba için camiye yakın ev arıyor
  • 05.07.2014 13:58

Trabzonspor Demba Ba için camiye yakın ev arıyor

Senegalli’nin “Tarihi bir mekanda, camiye yakın yerde oturmak istiyorum” demesi ...

Cenk Tosun sezon sonunda Beşiktaş'ta
  • 05.02.2014 10:02

Cenk Tosun sezon sonunda Beşiktaş'ta

Beşiktaş ile bir süredir adı anılan Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Cenk Tosun ...

Cenk Tosun Beşiktaş'ta
  • 03.02.2014 14:08

Cenk Tosun Beşiktaş'ta

Beşiktaş ile bir süredir adı anılan Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Cenk Tosun ...