maritbet girişmaritbet
Fatsa’ya 500 araçlık katlı otopark ve pazar yeri müjdesi!

Fatsa’ya 500 araçlık katlı otopark ve pazar yeri müjdesi!

Fatsa'da 500 araçlık katlı otopark ve köylü pazarı projesi büyükşehir desteği ile yapılacak.

Ordu'nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Sakarya İlkokulu karşısında bulunan ve mevcut haliyle açık otopark alanı olarak kullanılan alanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiğini ve buraya katlı otopark projesi yapılacağını, haftanın bir günü de zemin katının köylü pazarı olarak kullanılacağını açıkladı.

'OTOPARKIMIZ VAR AMA YETMİYOR'

Projeyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Hüseyin Anlayan, "Bizim Sakarya İlkokulu'nun karşısında mevcut otoparkımız var ve burası 3.5 dönüm. Burası daha önceden eskiler daha iyi bilir pazar yeri olarak kullanılıyordu fakat kabuğuna sığmaz durumdaydı. Burası uzun yıllar açık otopark olarak kullanılıyor ve imar planında otopark ve pazar yeri tahsisli. Bizim bir pazar yeri projemiz var aynı zamanda otoparka da ihtiyacımız var. Şehir merkezinde yap işlet devret modeli ile otoparkımız var ama bu yetmiyor yeniden bir otoparka ihtiyaç var" dedi.

500 ARAÇLIK OTOPARK VE KAPALI PAZAR YERİ

Seçim öncesinde katlı otopark planladıklarını dile getiren Anlayan sözlerine şöyle devam etti:
"Şehir estetiğine uygun olarak planladığımız bu proje iki katlı, birinci ve ikinci kat otopark üstü açık otopark yani yaklaşık 500 araçlık bir otopark olacak. Şimdi geldiğimiz noktada burayı da Büyükşehir Belediyesi'ne devrettik. Buranın üstü açık otopark olacak, Büyükşehir Belediyemiz üç büyük ilçede hem otopark hem de kapalı pazar yeri projesini programına almış durumda. Otopark 3 katlı olacak, buranın zemin katını da haftada bir gün kadınlar pazarı olarak da değerlendirilebiliriz dedik ve uygun görüldü. Şimdiden Fatsa'mıza hayırlı olsun"

Yorum Yaz