maritbet girişmaritbet
Fanatik Trabzonsporlu evini bordo-maviye boyadı

Fanatik Trabzonsporlu evini bordo-maviye boyadı

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan fanatik Trabzonspor taraftarı Recep Eryiğit (40), evinin duvarlarını bordo-mavi renklere boyadı.

Trabzon Araklı doğumlu olan ve 34 yıldır Kaynarca ilçesi Büyükyanık Mahallesi'nde yaşayan inşaat ustası Eryiğit (40), çevresinde Trabzonspor'a olan düşkünlüğüyle tanınıyor.

Aşığı olduğu takımının maçlarını hiç kaçırmayan Eryiğit, maç izlediği bir gün, evini bordo-mavi renklere boyamaya karar verdi.

Planını hemen hayata geçirmek için ertesi gün boyacıya giden fanatik taraftar, bir ayda iki katlı evinin duvarlarını Trabzonspor'un renklerine boyadı. Evinin dış cephesine takımının amblemini de asan Eryiğit, Karasu ilçesinde bulunan 4 katlı evini de bordo-mavi renklere boyamayı istiyor. 

"Bizde beşiktekine kadar herkes Trabzonsporlu"

İnşaat işlerinde çalışarak geçimini sağlayan evli ve 5 çocuk babası Eryiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a olan aşkının dedesinden, babasından geldiğini, bu sevdanın nesilden nesle de gittiğini anlattı. 

Bir gün evde maç izlediğini dile getiren Eryiğit, "Kanımızda vardı, içimizden geldi. Bir anda kafama dank etti. 'Ben bunu böyle yaparım.' dedim. Bir ayda da bu evin boyasını bu hale getirdim. Trabzonspor'u çok seviyorum. Trabzonspor, bizim için başka bir şey. Bu sevda beşiktekine kadar gidiyor. Bizde beşiktekine kadar herkes Trabzonsporlu." diye konuştu. 

Herkesin bu fikrini beğendiğini ifade eden Eryiğit, şunları söyledi: 

"İyi ki böyle yaptık evi diyoruz. Görünüm olarak daha iyi oldu. Hoşuma gitti. Önce maviyi boyadım, sonra bordo çizgileri yaptım. Elimizden geleni yaptık. Ev yoğun ilgi görüyor. Gelen arabayı evin önüne çekiyor, 'Fotoğraf çekilebilir miyiz?' diyor. 'Çekilin.' diyorum, çekilen gidiyor. Yazın zaten fotoğraf çekilmek için günde 10 araba duruyor burada. Kapının önüne de bordo-mavi desenli gül diktim. Açtığı zaman görürsünüz. Gülün az bir şey mavisini de zor buldum. Şimdi evin saclarını bordo-mavi yapacağım."

Eryiğit, evin boyasına bakıp aynısını yapmaya çalışanların olduğunu kaydetti.

Evi böyle görünce bütün stresi gidiyor

Karasu'daki 4 katlı binasını da bordo-mavi renge boyamayı düşündüğünü vurgulayan Eryiğit, "İçten gelen bir şey bu. Herkes gönül verdiği renkleri gördüğü zaman tabii ki zevk alacak, hoşuna gidecek. Eve geldikçe, baktıkça psikolojim bozuk olsa da moralim düzeliyor. Bakıyorum, evin kapısından içeriye girerken rengi gördüğüm zaman hoşuma gidiyor, stres filan kalmıyor, bütün stresim gidiyor." şeklinde konuştu. 

Eryiğit, Trabzonspor'un maçlarını takip ettiğini, yenildiği zaman hazmedemediğini dile getirerek, "Televizyonu iki sefer kırdım. Hanım kızmıyor, nasılsa ben yaptırıyorum. Televizyonu ben alıyorum, o yüzden bir şey demez." dedi. 

Takımının ligde kötü gittiğini, teknik direktör Rıza Çalımbay ile ikinci yarı fark oluşturacaklarına inandığını belirten Recep Eryiğit, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sıkıntı yok, küme düşmesin de yetiyor bize. Trabzonspor'un başında duranlar, herhalde bir şeyler yapıp takımın durumunu düzeltecek. Bu takım böyle kalacak değil, köklü takım. Trabzonspor'da en çok beğendiğim futbolcu yok. Hangisi iyi oynuyorsa ben onu seviyorum. Benim için en iyi oynayan futbolcu önemli. Bu bir yetenek, oynayan kazanır, oynayamayan kaybeder." 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fanatik Trabzonsporlu evini bordo-maviye boyadı
  • 18.11.2017 14:22

Fanatik Trabzonsporlu evini bordo-maviye boyadı

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan fanatik Trabzonspor taraftarı Recep Eryiğ ...