maritbet girişmaritbet
Eymir Toki - Akademi Yolu'ndan şikayetçiler!

Eymir Toki - Akademi Yolu'ndan şikayetçiler!

Açılışı pankartlarla duyurulan Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı.

Asfaltlanarak bırakılan virajlı yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Gölbaşı'nda trafiği rahatlatmak için yapılan Eymir Toki - Akademi Yolu'nun açılışı sıkıntılı oldu. Asfaltlanarak trafiğe açılan yola hiçbir trafik işareti veya levhası konulmadı. TOKİ Konutları'nda oturan vatandaşlar ışıklandırmanın olmadığı yolun bu şekilde açılmasına tepki gösterdi. Virajlı ve uçurum kenarındaki yolu gece saatlerinde ilk kez kullandığını belirten bir araç sürücüsü kaza tehlikesi atlattığını belirterek şöyle konuştu: “Gölbaşı'nda kavşaklara yolun açılışı ile ilgili pankartlar asılmıştı. Gece ailece bayram ziyaretinden dönerken yolu kullandık. Keskin virajlı yolda ne bir aydınlatma ne de yönlendirme levhası vardı. Son anda uçurumu fark ederek ölümden döndük. Gece virajı alamayarak aşağıya uçsaydık ne olacaktı? Yolun yapılmasına karşı değiliz ama bu şekilde açılması yanlış. Hiçbir işaret yok. Yol çizgileri çizilmemiş. Yol özellikle TOKİ konutlarına gidenlerin mesafelerini kısaltıyor. Bu gidişle kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz. Bir an önce önlemler alınmalı.”

Duruay'dan Gökçek'e pankartlı teşekkür

Tehlikelerle dolu yolla ilgili Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay pankart asarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür etti. Duruay, Gölbaşı'nda çeşitli yerlere asılan pankartta, “Eymir Toki - Akademi Yolu hizmetinize açılmıştır. İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eymir Toki - Akademi Yolu'ndan şikayetçiler!
  • 28.09.2015 11:19

Eymir Toki - Akademi Yolu'ndan şikayetçiler!

Açılışı pankartlarla duyurulan Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu’nda hiçbir traf ...