maritbet girişmaritbet
Evrim Kırmızıtaş, Ocean Conrad Resort'u anlattı

Evrim Kırmızıtaş, Ocean Conrad Resort'u anlattı

Emlak dünyasının rekortmenlerinden Evrim Kırmızıtaş Başaran'ın hedefinde bu yıl Ocean Conrad Resort projesi var.

Geçtiğimiz yılı dünya şampiyonu olarak tamamlayan emlak dünyasının rekortmenlerinden Evrim Kırmızıtaş Başaran dün akşam Miami Fort Lauderdale'de yeni yatırım projesi Ocean Conrad Resort'un lansman yemeğinde değerli basın mensupları ve dostları ile İstanbul Conrad Otel'de bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı.

Yeni konut projesinin tanıtım videolarının izleyenlerle paylaşıldığı gecede dikkatleri üzerinde toplayan Kırmızıtaş, “Miami'nin en güzel sırrı olarak bilinen Fort Lauderdale'de son zamanlarda Türklerin favorisi olan Condo-Hotel modelinde bir yatırım aracı olduğunu belirterek arzu eden ev sahiplerinin dairelerini Hilton Conrad' a kiralayip senelik % 8 brüt kira geliri garantisi elde edebileceklerini, ayrıca dairelerini senede 30 gün Conrad'in bütün imkanlarından yararlanarak ücretsiz kullanabilmelerinin büyük bir yatırım avantajı sağlıyor”dedi.
Heafey Group Başkan Yardımcısı Carmine Zayound Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek bölgeye Türk yatırımcılarının ilgisinin artmasından memnun olduklarını belirtti. Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur yaptığı konuşmada “Herşeyi bırakıp Amerika'ya taşınmayı düşünmeyen, bir ayağım Florida'da olsun diyen yatırımcılar, özellikle condo-hotel modeline rağbet gösteriyor. Bu şekilde hem yatırımlarının para kazanması, hem de senede 1-2 ay gelip evlerinin tadını çıkartabiliyor olmaları onlara çok cazip geliyor” dedi.

Geceye katılan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden

Re/Max'ın en başarılı gayrimunkul danışmanları sıralamasında Dünya 1.cisi olan Evrim Kırmızıtaş ile Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran'ın ev sahipliği yaptığı davete Ali İhsan-Ayşe Burcu Kaya, Gül Ergi, Cem-Hülya Kalyoncu, Ömer-Arzu Niziplioğlu, Arzu Kalaylı, Aslı Hüner, Yeliz Yeşilmen, Nuray Fenercioğlu katıldı. İş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı davette Ömer Faruk Başaran, eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran'a özel bir pasta hazırlattı. Kokteyl ile başlayan gecede yemekli davete geçildiği anda, doğum günü pastası sahneye alındı. Dolarlar ile bezenmiş pasta konuklar tarafından ilgi ile incelendi. Gecenin ev sahibi Evrim Kırmızıtaş Başaran, pastasını eşi Ömer Faruk Başaran ile birlikte kesti. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Evrim hanım, Miami'de hazırlanan projelerinin detaylı bilgilerini de konuklara aktardı. Yatırım alanında çok sentezli bilgiler alan konuklar, geç saatlere kadar dj performansı ile eğlendiler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

REDSTONE İzmir Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı!
  • 15.03.2022 13:52

REDSTONE İzmir Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan REDSTONE, yenilikçi franchise si ...

REDSTONE, 3 yılda pazar lideri olmayı hedefliyor
  • 11.01.2022 15:58

REDSTONE, 3 yılda pazar lideri olmayı hedefliyor

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olma iddiasıyla yola çıkan REDSTONE, ...

Bayramda kiralık villalara ilgi büyük!
  • 14.07.2021 07:45

Bayramda kiralık villalara ilgi büyük!

9 günlük bayram tatilini havuzlu bir villada geçirmek isteyenlerin için villalar ...

Kadıköy'deki Tubini ailesine ait tarihi köşk satışa çıkarıldı
  • 23.09.2020 15:45

Kadıköy'deki Tubini ailesine ait tarihi köşk satışa çıkarıldı

Kadıköy'ün Moda semtinde yer alan ve Osmanlı döneminde inşa edilen, Latin kökenl ...

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a büyük ödül!
  • 19.06.2021 13:13

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a büyük ödül!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş da Best Of Year Ödülleri kapsamında ...