maritbet girişmaritbet
EVA Gayrimenkul mobil uygulaması yayında!

EVA Gayrimenkul mobil uygulaması yayında!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin geliştirdiği mobil uygulamayla tüm gelişmeler cep telefonundan takip edilebilcek.

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği güncel araştırmalar, raporlar ve sektöre dair yorumlar, kuruluşun geliştirdiği mobil uygulama ile güncel olarak cep telefonudan takip edilebilecek.

Türkiye'nin önde gelen değerleme ve danışmanlık firmalarından EVA Gayrimenkul Değerleme'nin hazırladığı mobil uygulama, emlak dünyasında yaşanan gelişmeleri günü gününe takip etme imkanı sağlıyor. Yeni mobil uygulama ile EVA Gayrimenkul Değerleme'nin sektöre yönelik hazırladığı tarafsız araştırma raporları, yorum ve değerlendirmelerine akıllı cep telefonundan hızlı erişim mümkün olacak. 

Yeni mobil uygulama ile kullanıcılar araştırma raporlarının içeriklerine, aylık sektör analizlerine, firmanın her ay gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak amacıyla hazırladığı Periskop Analiz raporuna ve üç ayda bir yayınlanan Periskop yayınına ulaşabilecek. Mobil uygulama sayesinde kullanıcılar sektörle ilgili sorularına yanıt bulabilecek, değerleme uzmanlarına da erişim sağlayabilecek.

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, sektörde hızlı bilgi paylaşımı için teknolojiye yatırım yapan ve gelişmelerden yararlanan bir kuruluş olduklarını ifade ederek, yeni mobil uygulama sayesinde sektörel çevrelerin ve gelişmelerden haberdar olmak isteyen herkesin doğru ve tarafsız bilgiye hızla ulaşacağını belirtiyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

EVA Gayrimenkul mobil uygulaması yayında!
  • 18.01.2017 12:56

EVA Gayrimenkul mobil uygulaması yayında!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin geliştirdiği mobil uygulamayla tüm gelişmeler cep ...