maritbet girişmaritbet
Erol Simavi'nin Ülkü Salman'a öfkesi dinmiyor

Erol Simavi'nin Ülkü Salman'a öfkesi dinmiyor

Erol Simavi'nin 200 milyon dolarlık servetinin üstüne yatan Ülkü Salman'a bir darbe de Simavi Ailesi'nin yakın dostu Sema Çelebi'den geldi.

Hürriyet'in eski patronu Erol Simavi'nin 200 milyon dolarlık servetini istediği gibi kullanıp üstüne yatan ve gününü gün eden Ülkü Salman'a öfke dinmek bilmiyor. Ülkü Salman, Simavi'nin 200 milyon dolarını garanti gösterip Doğu Bloku ülkelerinin birinde kumarhane açtı. Bununla da yetinmeyen Salman, Simavi'nin parasıyla aldığı 5 milyon dolarlık yatında, 16 yaşında genç kızlarla günü gün etti. 

GÖZÜ DOMUZ ADASI'NDA

Ülkü Salman, Belma Simavi'ye ait Bodrum'daki Domuz Adası'nın da başka biri tarafından satın alınmak istenmesini de Erol Simavi'ye iletmedi. Tüm bunları Takvim'in ortaya çıkarmasının ardından Erol Simavi, "Benden daha zengin oldu" dedi. Belma Simavi ise, ihanete uğradıklarına inanamadı ve bedeni yorgun düştü. Hastanede günlerce tedavi gören Belma Simavi, şimdilerde Domuz Adası için dava savaşı veriyor. 

ADALET YERİNİ BULUR!

Ünlü Simavi Ailesi, tüm bu dolandırıcılıklarla uğraşırken, onlara destek aile dostları Sema Çelebi'den geldi. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden olan Çelebi, bir internet sitesindeki köşesinden Ülkü Salman'a ateş püskürdü: "Yazıklar olsun sana be adam! Erol Simavi'nin sana yaptığı iyilikler gözüne dizine dursun. Seni Hilton'daki berber Mehmet'in yanında çantacılıktan kurtarıp, adam sınıfına soktu, sana güvendi ve paralarının yönetimini emanet etti. Sen ise Erol Simavi'nin parasıyla aldığın yatta genç kızlarla alem yapıp, 'Simavi Ailesi'nden kalan mal, mülk, serveti nasıl ele geçirebilirim' diye planlar yapıyorsun. İnşallah adalet yerini bulur." 

Takvim

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cesur ve Güzel dizisi nerede çekiliyor?
  • 16.11.2016 10:16

Cesur ve Güzel dizisi nerede çekiliyor?

Star Tv'de yayınlanan Cesur ve Güzel dizisinin nerede çekildiği ortaya çıktı. ...

Kaçak inşaat yaptıran Sema Çelebi gözaltına alındı
  • 05.09.2016 15:39

Kaçak inşaat yaptıran Sema Çelebi gözaltına alındı

Hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan Sema Çelebi Aydın'ı ...

Erol Simavi'nin Ülkü Salman'a öfkesi dinmiyor
  • 11.09.2012 12:34

Erol Simavi'nin Ülkü Salman'a öfkesi dinmiyor

Erol Simavi'nin 200 milyon dolarlık servetinin üstüne yatan Ülkü Salman'a bir da ...