maritbet girişmaritbet
ERA Türkiye, Share sohbetlerinin 6'ncısını düzenledi

ERA Türkiye, Share sohbetlerinin 6'ncısını düzenledi

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ‘SHARE Türkiye’ etkinliğinde hem sektörü anlattı hem deneyimlerini paylaştı.

Kişisel gelişim ve networking amaçlı gerçekleşen SHARE sohbetlerinin 6'ncısı 13 Şubat Cumartesi günü gerçekleşti. Kontenjanı 100 kişi ile sınırlanan etkinlikte konuşmacılar iş deneyimlerini paylaştılar.

Tüm gün süren ve dokuz konuşmacının yer aldığı etkinlikte; ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu da sektörel ve kişisel paylaşımlara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Gayrimenkul danışmanlığı ve girişimcilik konusunda tecrübelerini anlatan Ekşioğlu, ERA'nın hikayesini de katılımcılar ile paylaştı. ‘SHARE Türkiye' sohbetlerinde ERA'nın faaliyetlerini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaştı.

“Emlak Yasası'nı umutla bekliyoruz”

Ekşioğlu yaptığı konuşmada, Türkiye'de yıllık 150 milyar dolarlık bir gayrimenkul işlem hacminin söz konusunu olduğunu ve bu paralelde 6 milyar dolarlık bir hizmet bedel pazarı bulunduğunu söyledi. Pazarın çok büyük olmasıyla birlikte, özellikle bu işi bir işletim sistemi ile yapmak isteyenler için çok büyük fırsat olduğunu belirten Ekşioğlu, aynı zamanda satışların yüzde 70'inin sahibinden satışlar olduğunu belirtti.

Gayrimenkul danışmanlığı mesleğine standart getirecek olan ‘Emlak Yasası'nı umutla beklediklerini belirten Can Ekşioğlu, tasarının yasalaşırsa, ortalama olarak yıllık 300 milyar dolara yakın gayrimenkul satışının yapıldığı sektöre çeki düzen vereceğini söyledi.

ERA Akademi hakkında bilgi de aktaran Ekşioğlu şunları söyledi: “Girişimciler ERA Türkiye'de, sektörde fark sunması ve gayrimenkulün bütün türevlerini çalışabilmesini sağlayacak bir eğitim sürecinden geçiyor. Sonrasında konusunda uzman franchise geliştirme departmanı tarafından yapılan iş planları doğrultusunda işe ve bölgeye hakimiyet adına belli süreçlere dahil olan girişimciler ayrıca sağlanan gelişmiş teknolojik altyapıyı mobil olarak kullanabilme şansına da sahipler.”

Etkinliğin diğer konuşmacıları arasında; DTZ Pamir&Soyuer Yönetici Ortağı Firuz Soyuer, Extensa Genel Müdürü Özlem Gökçe, HPP International Architects Türkiye Direktörü Buğrahan Şirin, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, Omurga Gayrimenkul Portföy Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin, Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Ortağı Serhan Koçaklı, PwC Turkey Ortağı Ersun Bayraktaroğlu ve Deniz Yatırım Başekonomisti Özlem Derici de yer aldı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ERA Türkiye, Share sohbetlerinin 6'ncısını düzenledi
  • 18.02.2016 11:03

ERA Türkiye, Share sohbetlerinin 6'ncısını düzenledi

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ‘SHARE Türkiye’ etkinliğinde h ...