maritbet girişmaritbet
Emlaktasondakika.com, Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda!

Emlaktasondakika.com, Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda!

KİPS 2014 Kuvait International Property Show kapılarını açtı. Emlaktasondakika.com'da Kuveyt'teki fuarı yerinde takip ediyor.

Kuveyt'te düzenlenen gayrimenkul fuarı KİPS 2014 "Kuvait International Property Show 2014" kapılarını dün açtı. Türkiye'den 150 firmanın katıldığı fuar 22 Kasım'a kadar devam edecek.

Kuveyt  Muşrif Fuar alanında  8.salonda  gerçekleştirilen 6 günlük fuara 15 ülkeden  70 firma  250 projeyle katılıyor. Fuarı ilginç kılan ise Türkiye'den katılan 150 projenin Kuveytli firmalar tarafından satışa çıkarılması.

Beyttürk, Proje Beyaz, İnanlar, Fuzul, Antalya Homes gibi Türk firmalarının  da yer aldığı  emlak ve gayrimenkul fuarına İspanya, Bosna Hersek, İngiltere gibi dünyanın farklı ülkelerinden ve Körfez'den geniş katılım var..

Kuveyt'te düzenlenen gayrimenkul fuarı "International Property Show 2013"e bu yıl ikinci defa katılan İnanlar İnşaat, Orta Doğulu yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Fuar özellikle Kuveytli yatırımcıları ve ziyaretçileri çekmek için tasarlanan fuar alanı etkinlikleriyle ön plana çıkıyor.

“Kuvait International Property Show 2014” (Uluslararası Emlak Fuarı) Kuveyt'te  düzenlenen en önemli fuarlardan birisi olarak gösteriliyor.

Emlak Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Beyttürk Başkan Yardımcısı  Muhammed Uğurcan Barman "Kuveyt emlak sektöründe alım gücü çok fazla olan bir ülke. Kuveyt'teki emlak fuarına her yıl katılıyoruz. Bu sene daha iyi olmasını arzu ediyoruz. Çok fazla proje üreticisi katılmıyor. Aslında bizzat kendileri katılsa çok daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Kuveyt çok farklı bir pazar. Burada üreteceğiniz projelerin fiyatsal anlamda uygun olması lokasyonun, ödeme planlarının uygun olması çok önemli. Bunları burada müşteriye sunabilirseniz çok ciddi derecede satışlar  yaparsınız' diye konuştu.

 Fuar değerlendirmelerine devam eden Barman ‘Beyttürk sirketi olarak en fazla satışımızı Kuveyt ülkesine gerçekleştirdik. Burada güven vermeniz çok önemli. Her yıl katılmanız, gazetelere reklam vermeniz  ve insanların sizi bilmesi çok önemli. Bugün bir konutun satışını gerçekleştirdiğimiz müşterimizin bize açıklamaları çok manidar. Sizi şunun için seçtim. Ben sizleri üç kere üst üste  burada gördüm. Siz  güvenilir bir firmasınız. Ben de Türkiye den daire almak istiyordum. Sizden alacağım. diyerek ön ödemesini yaptı. Bu çok önemli, bizim şirketlerimiz burada devamlılıklarını sağlarsa gerçek anlamda burada çok iyi satışlar gerçekleştiririz. Türkiye den 150 tane farklı proje satılıyor. Burada  sunulan projelerin  büyük çoğunluğu Türk ama firmalarımız  burada değiller' açıklamasında bulundu.

Proje Beyaz'dan Satış Müdürü Kerem  Koralay ise “Körfez ülkelerinden gelen müşterilerimiz ile Kuveyt fuarında bir buluşma noktası ayarladık. Kuveytli emlak firmaları üzerinden Türkiye'deki  projeler satılıyor. Ancak bizim için  en iyisi getirdiğimiz projeleri en iyi biz anlatırı' dedi.

Diyar Gayrimenkul şirketinden Ahmet Yakup ise ‘ Kuveytli yatırımcılar yatırım yapabileceği güvenli bir alan arıyor. Türkiye bu konuda en güvenilir limanlardan bir tanesi' şeklinde konuştu.

Haberin foto galerisi için tıklayınız

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!
  • 20.11.2017 17:50

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!

Emlaktasondakika.com yepyeni bir programla daha karşınızda... Ev almak ve yatırı ...

Ziad Bassam, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 20.05.2017 16:21

Ziad Bassam, emlaktasondakika'ya konuştu!

Suudi Arabistan Cidde Ticaret Odası Başkanı Ziad Bassam, 11. Gayrimenkul Fuarı'n ...

Expo Turkey by Qatar, Emlak Bülteni'nde!
  • 24.04.2017 17:08

Expo Turkey by Qatar, Emlak Bülteni'nde!

Katar'ın Doha kentinde 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Expo Turkey by ...

Expo Turkey by Qatar'da Türk firmalarının standlarını görüntüledik!
  • 20.04.2017 13:18

Expo Turkey by Qatar'da Türk firmalarının standlarını görüntüledik!

Emlaktasondakika.com ekibi dün başlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'ndan an be an ...

Emlak Bülteni'nde geçen haftanın en çok konuşulanları var!
  • 27.03.2017 17:15

Emlak Bülteni'nde geçen haftanın en çok konuşulanları var!

Zeynep Karabağ Gürer'in hazırlayıp sunduğu Emlak Bülteni'nde sizler için geçen h ...

Emlak Bülteni'nde geçen hafta yaşananlar derlendi!
  • 20.03.2017 16:26

Emlak Bülteni'nde geçen hafta yaşananlar derlendi!

Zeynep Karabağ Gürer'in hazırlayıp sunduğu Emlak Bülteni'nde inşaat sektörünün e ...