maritbet girişmaritbet
Emekli öğretmen, evini kütüphane için bağışladı!

Emekli öğretmen, evini kütüphane için bağışladı!

Sinop'taki emekli öğretmen Münevver Arslan, yeni bir kütüphane yapılması için 600 metrekare arsa üzerindeki evini Gerze Halk Kütüphanesi'ne bağışladı.

Gerze'de yaşayan Münevver Arslan'ın Atatürk Mahallesi'nde bulunan evini, yeni bir kütüphane yapılması için bağışlaması sonrasında ilçeye gelen Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu ve beraberindeki heyet, 600 metrekare alan üzerindeki evde incelemelerde bulundu.

Emekli öğretmen Münevver Arslan'a bağıştan dolayı teşekkür eden Turşucu, "İncelemeler sonucu ortaya çıkan istatistiklere göre Gerze'de yaşayan her iki vatandaşımızdan birisi kütüphanemize üye. Okuyucu bazında kütüphanemiz oldukça iyi durumda. Türkiye genelinde böyle bir istatistik yok. Gerze daha iyisini hak ediyor. Saygıdeğer öğretmenimizin emanetine sahip çıkmaya çalışacağız" dedi.

Küçük yaşta yetim kaldığını anlatarak, devletin kendisine sahip çıktığını ve burslu okutulduğunu belirten Münevver Arslan, "Yaptığım bağış ile Gerze'ye yakışır bir kütüphane binası yapılacağına inanıyorum. Ben emekli bir öğretmenim. Yapılacak kütüphanenin hizmetlerinden iki çocuğumuz bile yararlansa bana yeter" diye konuştu.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emekli öğretmen, evini kütüphane için bağışladı!
  • 28.01.2015 17:26

Emekli öğretmen, evini kütüphane için bağışladı!

Sinop'taki emekli öğretmen Münevver Arslan, yeni bir kütüphane yapılması için 60 ...