maritbet girişmaritbet
Elmar Towers iş dünyasından tam not aldı!

Elmar Towers iş dünyasından tam not aldı!

Elmar Yapı tarafından Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara’nın yeni kuleleri Elmar Towers, iş dünyasının iki başkanından tam not aldı.

Ankara'da satışa çıktığı ilk günden bu yana iş dünyasının ve yatırımcıların ilgisini çeken Elmar Towers, müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Daha ilk haftalarda yüzde 40'ı satılan, Ankara'nın en yüksek kulelerini geçtiğimiz günlerde Ankara'nın iş dünyasından ünlü isimler ziyaret etti. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci'nin yanı sıra eski ATO Başkanı, Ankara milletvekili Sinan Aygün Elmar Towers projesi satış ofisini ziyaret ederek projeyi yerinde inceledi. 

Ankara iş dünyasının duayenlerinden olan iki başkan, proje hakkında Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş'ten bilgi aldi.

Elmar, amortisman süresini 10 yıla indirecek!

ATO Başkanı Salih Bezci,  Eskişehir Yolu'nun lokasyon olarak yatırımcılar açısından kaçırılmayacak bir bölge olduğunu, Elmar Towers'ın da her detayı özenilerek gerçekleştirilen özel bir proje olarak dikkat çektiğini söyledi.
ATO eski Başkanı Sinan Aygün de Elmar Towers'ın 10 yıllık amortisman süresi ile iş dünyasında ve yatırımda hızlı yanıt almak isteyenlere güzel bir fırsat sunduğunu açıkladı. Aygün “Gördüğüm kadarıyla proje, alıcısını da, yaşayanlarını da mutlu edecek. Elmar Towers pratik ve konforlu bir yaşamın da kapılarına aralamaya aday görünüyor” dedi.

İş adamlarına getiride zirveye çıkaracak! 

Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, iki başkandan tam not olan Elmar Towers projesinin yatırımcı odaklı bir proje olarak satışa çıktığını hatırlattı. Elmar Towers ortakları olarak iş dünyasının beklentilerini yakından bildiklerini ve projeyi de buna göre tasarladıklarını vurgulayan Salih Küsmüş,  “Elmar Towers ile yatırımcılar en yüksek kulede mülk sahibi olmakla kalmayıp getiride de zirveye çıkacak” dedi.

Salih Küsmüş, bugüne kadar müşterilerin yüzde 99'unu 30-50 yaş arası işadamlarının oluşturduğu projenin kolay satılan ve rahat kiralanan, yatırımı kısa sürede amorti ettiren pazarlama formülü işdünyası tarafından kabul gördüğünü söyledi.

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde 136 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Elmar Towers,  177 metre yüksekliği ile Ankara'nın en yüksek projesi olma özelliğini taşıyor. 650 milyon liralık büyüklüğe sahip Elmar Towers'da en çok satan daireler en küçük ebatlı daireler oldu. Satılan konutların yüzde 86'sını balkonsuz 1+1 daireler, %10'unu balkonlu 1+1 daireler, %4 ‘ünü de 2+1 daireler oluşturdu.

Alıcıların yüzde 95'i banka kredisi yerine Elmar Yapı'nın finansman modellerini tercih etti. Bu modele göre, müşteriden sözleşme aşamasında yüzde 20 peşinat alınırken, yüzde 10'luk peşinat ise teslim sırasında tahsil ediliyor. Kalan kısmı vade farkı almadan 30 aylık taksitlere bölünüyor. Elmar Towers projesi 803 konuttan oluşuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elmar Towers Ankara projesinin basın lansmanı!
  • 18.04.2015 16:53

Elmar Towers Ankara projesinin basın lansmanı!

Elmar Yapı projesi olan Elmar Towers, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir toplantı ...

Ufuk Küsmüş, Emlar Towers'ı anlattı!
  • 18.04.2015 09:52

Ufuk Küsmüş, Emlar Towers'ı anlattı!

Elmar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Küsmüş, Elmar Towers projesini Emlaktasonda ...

Oğuz Kaan Karaer, Elmar Towers'ın detaylarını açıkladı!
  • 18.04.2015 09:50

Oğuz Kaan Karaer, Elmar Towers'ın detaylarını açıkladı!

Elmar Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karaer, Elmar Towers projesini ...

Elmar Towers’ın yüzde 50’si 1.5 ayda satıldı!
  • 18.06.2015 12:29

Elmar Towers’ın yüzde 50’si 1.5 ayda satıldı!

Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Elmar Towers projesi önemli bir satış ...

Elmar Towers iş dünyasından tam not aldı!
  • 28.05.2015 12:40

Elmar Towers iş dünyasından tam not aldı!

Elmar Yapı tarafından Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara’nın yeni k ...

Ankara Elmar Towers ödeme seçenekleri!
  • 17.04.2015 16:14

Ankara Elmar Towers ödeme seçenekleri!

Elmar Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Elmar Towers, 28 bin 750 metrek ...