maritbet girişmaritbet
Ege Seramik, Spring Collection ile Yapı Fuarı’na katıldı

Ege Seramik, Spring Collection ile Yapı Fuarı’na katıldı

İstanbul Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 37. kez misafirlerini ağırladı

Fuara geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türk ve yabancı sektör profesyonelleri, temsilcileri ve bireysel müşteriler katılım gösterdi.

23 ülkeden 150 yabancı sermayeli şirketi ağırlayan Yapı Fuarı uluslararası bir organizasyon olma özelliği ile Türk yapı sektörüne önemli katkıda bulundu. Her sene farklı bir ülkenin konuk edildiği organizasyonda bu sene konuk ülke Güney Kore oldu. 

Ege Seramik, Spring Collection 2014'ü Salon 9 Stand 301'de profesyonellerle buluşturdu. Seramik sektörünün önemli markası Ege Seramik, elegant-şık serilerinin ve farklı dokuların yer aldığı koleksiyonu ile yine dikkatleri üzerine çekti.

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller fuara katılımları ile ilgili görüşlerini aktardı. Yedigüller; ‘' 2014 yılının önemli fuar organizasyonlarından biri olarak gösterilen İstanbul Yapı Fuarına Ege Seramik olarak her sene olduğu gibi özel olarak hazırlandık. İleri teknolojimiz ve iddialı tasarımlarımız ile fuara katılan diğer firmalardan farklı bir noktada olduğumuzu düşünüyorum. Yapı Fuarı her yıl ziyaretçi sayısını arttıran ve uluslararası boyut kazanan bir fuar. Bu sene Yapı Fuarı'na 110 binin üzerinde katılımcının geldiği tahmin ediliyor. Bu rakam oldukça memnun edici. Firmaların yeni pazarlara açılmaları için önemli bir fırsat. 'dedi.

Fuarda sergilenen seriler

Ahşabın doğal hali ve sıcaklığı Himba, Marvel Wood ve Motto serileri ile ziyaretçileri büyüleyedi. Mermerin dayanıklılığı ve güçlü görüntüsü Crown, Delta, Sardinia, Slice, Soho, Terra, Touch ve Venüs serileri ile seramikle bütünleşti. Modern mekan sevenler için ise, Albis, Amazon, Carmen, Drop, Florence, Game, Havana, Love, New York, Paradise, Pixel ve Step serileri alternatifler sundu. Klasikten vazgeçemeyenler için ise, Antique serisi dikkati çeken ürünler arasında yer aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Seramik, Spring Collection ile Yapı Fuarı’na katıldı
  • 12.05.2014 16:39

Ege Seramik, Spring Collection ile Yapı Fuarı’na katıldı

İstanbul Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre ...

Ege Seramik, kusursuz serileri ile Yapı Fuarı’na katılacak
  • 14.04.2014 16:14

Ege Seramik, kusursuz serileri ile Yapı Fuarı’na katılacak

Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezin ...